2777
2789
عنوان

خانوما لباسشوییمو چیکار کنم؟

90 بازدید | 17 پست

چن روز پیش زدم لباسا شسته شه رفتم ب مامانم سر بزنم یادم رف شبم موندم اونجا فردا اومدم دوباره زدم بشوره ک ازشون بو نیاد الان 6مین باره همون لباسا شسته میشه خشک میکنم دوباره بو میاد

فکر کنم باید تو افتاب بمونه

یکم هم نرم کننده لباس بهشون بزن بوی اون رو بگیرن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو باید تو هوای ازاد مهن کنید تا بوش بره . 

بعدم پودر میریزید که ابن همه شستین . یه مایع نرم کننده چیزی برید همراش .

ولی فقط باید دو روز تو هوا ازاد باشه

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
خو باید تو هوای ازاد مهن کنید تا بوش بره .  بعدم پودر میریزید که ابن همه شستین . یه مایع نرم ک ...

پودر و مایع لباسشویی امتحان کردم فرقی نکرد.از شانسم دسترسی ب محیط باز ندارم مستاجریم اینجام زیرزمینه

برای من پیش اومده شب یادم بره پهن کنم تا فرداش ولی فقط لباسارو یه دور دیگه زدم شسته ولی بو دیگه نداده 

مطمئنی چیزی تو لباشویی نیفتاده مثلا از جیب لباسا چمیدونم 

مثلا یه چیزی که خراب شه 

نمیدونم والا

برای من پیش اومده شب یادم بره پهن کنم تا فرداش ولی فقط لباسارو یه دور دیگه زدم شسته ولی بو دیگه نداد ...

ن همیشه جیب لباسارو نگا میکنم.مانتوهام دگ ازشون چیزی نموند با این همه شستن

میخوای یه سری نرم کننده تنها بریز تو لباس شویی بزار رو تایم کم بشوره که خودش تمیز بشه بوش بره بعد لباسارو با نرم کننده بریز توش بشوره

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)