2777
2789
عنوان

عقد جاری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 40 پست
دوست عزیزم وقتی با مخالفت خانواده همسر تصمیم به ازدواج میگیرید باید منتظر این رفتارها هم باشید. در و ...

من قبل عقد هم چون یه سری حرفها و بگو مگو ها پیش اومد من اون روی سکه رو هم دیدم و پامو تو یه کفش کردم که اصلاااااااا نمیخوامشون ولی فردای اونروز با وساطت فامیلشون هرچن بازهم مادرشوهره راضی نبود ولی قایله رو ختم دادن من هی انککار که نمیخوام ولی خدابیامرز داییم همش فقط میگفت برو دیگه نمیشه   چون واقعا هم اش دهن سوزی نبودن. یه عده ادمایی که واقعا نه اداب معاشرت بلد بودن و نه احترام حالیشون بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته ولی مقصر جاری جدید نیست و خداروشکر خودت و کنترل کردی وگرنه میشدی مثل جاریه من که عالم و آدم می ...

یعنی خود شما و مادر و اقوام یک درصد هم احتمال ندادین که مادرشوهرتون قبلا چیکاراااااا کرده و بی احترامی ها کرده که الان جاری شما حالش بد بود ؟

من باشم سعی می کنم با جاریم گرم بگیرم.والا.شاید بشه باهاش رابطه خوب داشته باشی حالا که فامیل شوهرت ت ...

اخه وقتی ایشون هم توی تیم مادرشوهر و خواهرشوهرهاست چطور میشه باهمچین ادمی گرم گرفت اخه حق هم داره چون واقعا برای خودش و خونوادش احترام قایل هستن و دوستش دارن.

یعنی خود شما و مادر و اقوام یک درصد هم احتمال ندادین که مادرشوهرتون قبلا چیکاراااااا کرده و بی احترا ...

نه چون فیلم‌عروسیشو دیدم همه چی عالی بوده و رابطش خیلی خوبه با مادشوهرم‌ حتی بهتر از من مادر شوهرم خیلی خانم خوبیه میدونم که مهریه هم بالاست و من با خواست خودم‌ مهریه کم زدم و حتی یه بارم‌نپرسیدم مهریت چقده. و من شوهرم تو شرایط بدی بود پول عروسی رو پدرم داد و ما از کادوهای عروسی پول پدرم و پس دادیم 

نه چون فیلم‌عروسیشو دیدم همه چی عالی بوده و رابطش خیلی خوبه با مادشوهرم‌ حتی بهتر از من مادر شوهرم خ ...

یه نمونش اینکه برا عروسیمون خودش رفته بود برام لباس عروس پسندیده بود و منو تنها گیر اورد بهم گفت که یه جایی پیدا کردم لباس عروس کرایه میده پنج هزار تومن به هیچ کس هم نگو سال 88 بود. چنان شوکه شده بودم گفتم نه نمیخوام خودم دادم خیاط برام بدوزه. اون موقع برام تقریبا 300 دراومد یعنی من توی عمرم قرار بود چن بار عروس بشم که یه لباس عروس پنج هزارتومنی بپوشم بعد هم اون همه ادم قرار بود بیان عروسو ببینن. این فقط یکیش بود که به ادم توهین میکرد درصورتی که عروسی دختراش توی تالار و باشکوه برگزار شده بود با اینکه خودمم دوست نداشتم تالار باشه بزبون من گفته بود که نه خانوووووووم میخواد تالار بگیریم..... اوفففف

منم مادر شوهرم نمی خواست شوهرم گفت یا این یا هیچ کس مادر شوهرم دختر خواهرش و میخواست بگیره الانم برای برادر شوهرم دختر یه خواهر دیگشو گرفته حال منم خیلی بده با اون مثل دخترش رفتار میکنه با من غریبه 

اخه میدونید چون مادر شوهر از اول مخالف ازدواج ما بود همه جور توهینی هم میکرد چون این جاری انتخاب خود ...

اینا رو به همسرت بگو. ولی یکجا ببخششون. این کوله بار سنگین رو یک جا بذار زمین و شونه تو سبک کن

یه نمونش اینکه برا عروسیمون خودش رفته بود برام لباس عروس پسندیده بود و منو تنها گیر اورد بهم گفت که ...

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی تقصیره جاری جدیدت چیه؟ به نطرت اگه مادرشوهر من بر فرض مثال فرق گذاشته باشه که مطمینم نزاشته چون همه چیه اون بهتر از من بود اون حق داشت روز عقد من و خراب کنه جوری که از فیلم عقدم حالم بهم میخوره کارش از رو هرچی بود خودش و خراب کرد و من هنوز بعد ۷ سال دلم باهاش صاف نشده و نمیشه 

بخدا نمیدونم‌مشکلش چی بود تا اونجا که میدون جشن داشته و خوبم داشته منم مهریم ۱۴ تا بود الان ۷ ساله ع ...

زیاد از این آدما دیدم که اگه ناراحت نکنن دیگرونو، روزشون شب نمیشه

کج کلاه خان یارمه