2777
2789
عنوان

عقد جاری!!!

2536 بازدید | 40 پست

سلام عزیزای من. توی عقد جاریتون با تمام نفرت از مادرشوهر و ... و تبعیض توی همه چی چه جوری رفتار کردین؟ ناراحتیتونو تونستین قایم کنین. رفتین صورتش جاریتونو بوسیدین؟ نمیگم حسادت اصلاااااا ولی خوب هر دختری ارزو داره همه چیزش درحد معمولی و ابرومندانه باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرت کار اشتباه کرده اونوقت صورت جاریتو نمیبوسی این حسادت نیست اصلا 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

من میدونم فرق خواهد بود

ولی اصلا حسادت نمیکنم چون دیگه اینجور چیزا برام مهم نیست و خودمو عصه نمیدم

تو زندگیت برا رفتار افرادی غصه بخور که برات مهم هستن

هر وقت یاد کاراشون اومدی یاد این جمله بیا و بگو ارزش نداره روحت و قلبت عصه کارای این افراد رو بخوره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

با اینکه نزاشتن ما عروسی بگیریم سال بعد واسه دوتا جاریام بهترین عروسیو گرفتن یه ذره واسم مهم نبود اصلا بهش فکر نکردم و به زبون نیاوردم...خیلیم کمک کردن تو عروسیاشون کلیم خوش گذشت بهم....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اصلا برام مهم نیست دوره من یه چیزایی بوده دوره ایشون هم یه چیزای دیگه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من جاری کوجیکم سر عقدم جاریم با چنان دل پری اومد و چتان اخمی داشت که همه حتی دوستای من و دوستای شوهرم کلی حرف زدن حتی دوستام که تا حالا جاریمو ندیده بودن اومدن در گوشم گفتن حاصریم قسم بخوریم جاریت اونه خیلی بد بود الان فیلمو نگاه میکنم حالم بد میشه چون دلیل اون همه ناراحتی و نمیدونم شمام اگه با خود جاریت مشکلی نداری به نطرم روبوسی کن و نزار یه خاطره بد بمونه

بله. بوسیدم و آرزوی خوشبختی کردم. تا همسرم به وجود من افتخار کنه. به مادرشوهرمم خوب بودم. دو سه ساعت خویشتن داری ارج آدمو پیش همه بالا می‌بره. شما آروم باش. همه خودشون خجالت میکشن