2777
2789
عنوان

درب نوشابه

1010 بازدید | 28 پست

سلام کسی میدونه دقیقا قضیه جمع کردن درب نوشابه چی هست میگن جمع کنید نمیدونم 1000تا یا 2500تا بشه ویلچر میدن ب معلولین کسی واقعا جمع کرده معلول داشتن ویلچر بدن

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

باور میکنی امروز میخواستم این تاپیک رو بزنم ؟!

من مشهدم میخواستم بپرسم کجا تحویل بدم .

من حدود ۳۰۰۰ تا دارم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستی این قضیه واسعه دو سه سال پیش هست

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

من خبرنداشتم تازه الان شماگفتی شنیدم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

اونهمه نوشابه بخوریم ودرهاشوجمع کنیم استخونهامون خردمیشن خودمون ویلچر لازم میشیم😂😂😂

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اونهمه نوشابه بخوریم ودرهاشوجمع کنیم استخونهامون خردمیشن خودمون ویلچر لازم میشیم😂😂😂

فقط نوشابه نیست .

به طور کلی درب بطری .

بطری آب ، روغن ، آب میوه و...

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
باور میکنی امروز میخواستم این تاپیک رو بزنم ؟! من مشهدم میخواستم بپرسم کجا تحویل بدم . من حدود ۳۰۰ ...

ماشالله ب شما،از کی جمع کردی

فقط نوشابه نیست . به طور کلی درب بطری . بطری آب ، روغن ، آب میوه و...

آهان 😄😄😄😄

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔