2777
2789
عنوان

کثافتا

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 37 پست

بهتر 

مهم خودتون باشين

نگن 

تو هم نزار ببيننش تو حصرتش بمونن

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا برات مهم نباشه 

خودتون جشن بگیرین عکساتونو بزارید پروفایل یا اینکه یه هفته قبل روی پروفتون عکس تولد بزارید

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

مادرشوهر من تاریخ تولد خودش رو  نمیدونه بنده خدا چه برسه واسه نوه ها 

مگه این که هرکدوم تولد بگیرن  مادرشوهر و پدرشوهر رو دعوت کنن   

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

واقعا چرا برات مهمه؟ از الان ارزش بچتو با این چیزا مشخص میکنی؟ به درک . توم بگیر عکسشم بذار همه ببینن بسوزن خودتو بچت بیشتر از اینا ارزش دارید .هدیه بدن بعدا هزارتا توقع داشته لاشن بیخیال عزیزم

تو این وضعیت بد اقتصادی چه انتظارا دارین الان هیچکس توان کادو دادن نداره همه فکرشون مشغوله هیچ کس هیچی یادش نمیمونه... یکم درک کنین

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
چ توقعا داري از خانواده شوهر خب يه مراسم ميگرفتي بهشون زنگ ميزدي و دعوت ميكردي تا اونام كادو بيارن

کادو نمیخام   چرا همه نوهاشونو یادشونه بچه منو یادشون نیست هر بار مهمونی دعوت کردم به یه بهانه نیومدن غذاها  مونده رو دستم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
تو این وضعیت بد اقتصادی چه انتظارا دارین الان هیچکس توان کادو دادن نداره همه فکرشون مشغوله هیچ کس هی ...

من گفتم کادو   گفتم یادشون نبوده  تبریک بگن  در ضمن دارن 2 میلیون برا یلدا هزینه کنن  اصلا بحث من کادو بود

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
واقعا چرا برات مهمه؟ از الان ارزش بچتو با این چیزا مشخص میکنی؟ به درک . توم بگیر عکسشم بذار همه ببین ...

هدیه  نمیخام   چون بقیه نوهاشونو یادشونه  ناراحت شدم  انقدر بچم براشون بی ارزشه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔