مادر شوهرم تولد دخترمو یادش نبود وقتی دنیاهم اومد کادو ندادن تولدشم رد شد زنگ نزدن تبریک بگن بعد گفت فک کردبم دم عید دنیا اومده😐شوهرم گفت عمش نباید بدونه برادر زادش کی به دنیا اومده هیچ کس یعنی یادش نبود😕در صورتی که خواهر شوهرم تولد بقیه برادرزاده هاش از یه هفته قبل میشه پروفایلش.اصلا دخترمو دوست ندارن دو ماه ندیدنش یادشون نمیاد الان من حق دارم ناراحت بشم تازه میگه میخاستین تولد بگیرین اگه میگرفتمم فقط مادر پدرش میمومددن بقیه یه بهانه جور میکردن لااقل کادو ندادن تبریک بگن.مادر شوهر خواهرم هر سال تو خونش برا پسر خواهرم تولد کوچولو میگیره میگه من نمیتونم بیام خونتون شما بیاین یه کیک و یه کادو ولی اهمیت میدن اینا جی حالا میخام یه مدت نرم خونسون تا بدون شلغه نزاییدم انقدر فرق نزارن بین نوه هاشون
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا چرا برات مهمه؟ از الان ارزش بچتو با این چیزا مشخص میکنی؟ به درک . توم بگیر عکسشم بذار همه ببینن بسوزن خودتو بچت بیشتر از اینا ارزش دارید .هدیه بدن بعدا هزارتا توقع داشته لاشن بیخیال عزیزم