2777
2789
عنوان

خانما لطفا نظر بدید کارم بد بوده یا خوب که با شوهرم برگشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 69 پست
من خانوادم دورن بخدا از بی کسی گاهی دلم میخواد بمیرم

آخی عزیزم . شرایط شمارو تو اطرافیانم دیدم. 

ولی  بازم ترجیحا با شوهرت برو با شوهرت برگرد.

سعی کن برای خودت تفریح ایجاد کنی. کلاس بری 

دوست پیدا  کنی مطمئن باش  حواست پرت میشه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نمیبینه، من دشمن جونشم ولی اونایی ک ازش میچاپن عزیز دلش میگم قلبم میگه باور کن ولی بی اعتمادی قدرتش ...

بی اعتمادی زندگی ادمو داغون می کنه و بیشتر از همه خودتو ..من یه دوره شو گذروندم که خوشبختانه اشتباه من بود ولی خودم چند ماه از اون ماجرا هم کذشت تا تونستم به زندگی عادی برگردم و از دست کابوس و قرص اعصاب ازاد بشم

دردم از یارست و درمان نیز هم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جاا بودن میفرستمش بره بعد یه روز سرزده میرفتم ببینم جریانش چیه؟چقد ما خانما ساده ایم

من خونه میموندم اجازه نداشتم تنها برگردم یعنی خانوادم تلاش میکنن ک زندگیم ب ارومی و خوشی پیش بره

بی اعتمادی زندگی ادمو داغون می کنه و بیشتر از همه خودتو ..من یه دوره شو گذروندم که خوشبختانه اشتباه ...

خیلی سخته خیلی خیلی ولی برای من ب جای جبرانش با کارهاش دامن میزنه بهش

از بس که کوتاه اومدی پرروشده و دامن زده ب کاراش وگرنه باید از اون کارش خجالت میکشید 

تو کوتاه اومدی...

الانم انقد ریلکس راجبش حرف میزنی من دارم دیوونه میشم از شنیدنش حتی 

ی کم سخت بگیر 

از بس که کوتاه اومدی پرروشده و دامن زده ب کاراش وگرنه باید از اون کارش خجالت میکشید  تو کوتاه ...

جز و ولز امو کردم چی بگم فقط شده یه چرک تو قلبم

وقتی خودش نمیفهمه و درک نمیکنه چ کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز