2777
2789
عنوان

خانما لطفا نظر بدید کارم بد بوده یا خوب که با شوهرم برگشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 69 پست
کار خوبی کردی ،یعنی چی خرج خونه سبک شه باید دربرابر این حرفش گارد میگرفتی اهانته 

والا گفتم باشه ب ی بحرانی خورده کمکه ولی واقعا ناراحتم کرد یعنی سر باریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا گفتم باشه ب ی بحرانی خورده کمکه ولی واقعا ناراحتم کرد یعنی سر باریم

خب بهش میگفتی اشکال نداره بحرانو باهم پشت سر میذاریم شده نون خالی بخوریم ،این بی مسئولیته خرجو گردن کس دیگه انداختن

فمنیستم ،و عکس پروفایلمم آرم فمینیسته 
غلط میکنه ناراحته به درک نزار تنها باشه

اخه قبلنام کارای زیادی کرده بهم گفت ادم ی کارو ک چن بار تکرار نمیکنه ولی دروغ زیاد میگه اصن دلم آروم نمیگرفت

انقدم زرنگه نمیشه سر از کارش دراورد فقط وقتی گندی بالا بیاد و کار از کار گذشته باشه میفهمم

باید میذاشتی بیاد بعدغیر مستقیم کشیک می دادی

اخه دستم ب جایی بند نیس، کاش میتونستم واسه چیزایی ام ک با مدرک ثابت کردم گفتن توهمی ای😑خانوادمم نمیخوان زندگیم بپاشه

خب بهش میگفتی اشکال نداره بحرانو باهم پشت سر میذاریم شده نون خالی بخوریم ،این بی مسئولیته خرجو گردن ...

خودش میدونه ک تا الانم همچین با کاراش کم بحران پشت سر نذاشتم بی پولی ک الان تو جامعه ما رایجه همه میسازن باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز