2777
2789
عنوان

برادر زاده

389 بازدید | 37 پست

زن داداشم،با من و همسرم و یکی از برادر های دیگم قهره

میدونمم بری طرفش ،طرفت نمیاد

همسرم میگه هر کی با هر کس خوشه ،خودت رو کوچیک نکن

مقصر هم من هر دو مون میگم هستیم حتی اون بیشتر به نطرتون چه کار کنم؟بچه به دنیا بیاد برم بیمارستان یا نه؟میدونمم برم محل نمیذاره

داداشمم که زنش همین خانوم که کلا از خودش اراده نداره

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین.کاری کردم توی جمعی روش رو کرد اون ور

توخوبی کن...بذارهمه اونوبدبدونن....تجربشوخودم دارم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اگه بری بخاطر داداشت میری پس برو تو رسم ادب رو بجا بیار اگه دوست نداشت دیگه نمیری 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

برو بنظرم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
داداشم بنده خدا میترسه چاره نداره،وگرنه با من خوبه

خب تو یه دسته گل بخر برو یعنی من بودم میرفتم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خب تو یه دسته گل بخر برو یعنی من بودم میرفتم

تو بیمارستان چه کار کنم؟فقط با داداشم سلام کنم؟چقدر سخته یکی وصله ناجور خانوادت باشه،ماها اصلا بهم نمیخوردیم این وسط داداشم داره اذیت میشه مدیریت هم نداره

خدایا به امید تو
پس چه کار کنی؟برادر زادت رو؟

ببین عزیزم من تو همچین شرایطی بودم همش احترام یه طرفه و گذشت و...باعث میشه طرف پرو بشه و به کارش ادامه بده من ازبس کوتاه اومدم تا عتیقه خانم دیگه تمسخر و بی محلی رو به شوهرمم علنی کرد 

زایمانم کرد فقط یه تبریک تلفنی سرد ....ببخشیا گور بوووووووق ادم نفهم و بیشعور چون هرچی خوب باشی بازهم نمیفهمنن