2777
2789
عنوان

برادر زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 37 پست
تو بیمارستان چه کار کنم؟فقط با داداشم سلام کنم؟چقدر سخته یکی وصله ناجور خانوادت باشه،ماها اصلا بهم ن ...

مونده به رفتار زن دادشت گلم اگر رو نداد باهاش حرف هم نزن دسته گل رو بده داداشت بچه رو ببین بیا زیاد هم واینستا

درکت میکنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من تو همچین شرایطی بودم همش احترام یه طرفه و گذشت و...باعث میشه طرف پرو بشه و به کارش ادا ...

اون یکی داداشم میگه پاش بیفته سوار کل خانوادمون میشه،میگه خیلی نباید رو داد به این آدما.

خدایا به امید تو
برو سلام تبریک بگو اگه دیدی سرد بود طوری رفتار کن که انگار وجود نداره خنک میشی میای  منم تو شر ...

سلام کنم؟یه دفعه سلام کردم پشتش رو کرد اون ور،به شوهرمم همینطور

خدایا به امید تو

زمانیکه خیلی شلوغه همه فامیل خودش و شما جمعین بیمارستان یه سبد/دسته گل بگیر حسابی بخودت برس بهترین لباست رو بپوش روی گل هم بگو یه کارت تبریک کوچیک بگو گل فروشی بزنه و روش بنویسه از طرف عمه فلان برو بیمارستان وقتی هم وارد شدی خیلی گرم با همه سلام و احوالپرسی کن مخصوصا خانواده زن داداشت بعد هم برو جلو به زن داداشت بلند بگو سلام فلانی جون تبریک میگم بوسش کن و گل هم بده به اون

اصلا قبافه نگیر خیلی هم خودتو شاد نشون بده

بزار حتی فامیل خودش هم بفهمه این دخترشونه که قیافه میگیره و بدی میکنه از طرف شما این اختلاف تموم شده است

مطمین باش بعدا در خلوت بهش میگن که رفتارهاشو درست کنه

خدایا،مرا آن ده که آن به

اتفاقا وقتی خانوادش هستن یه دسته گل ببر هر رفتار بدی هم کرد خودش نشون داده...من هر کس باهام مثل عروس شما رفتار کنه این کار باهاش میکنم....اینجوری جلوی همه خجالتش میدم..بعدشم دنیا خیلی بی ارزشه به هر حال برادرتون توی جلوت خودش محبت و عاطفه شما رو تحسین میکنه.

سلام کنم؟یه دفعه سلام کردم.پشتش رو کرد اون ور

میدونم ولی تو جمع یا هرکسی تو اتاق باشه نشون از ادب شخصیت خودتو به نمایش میزاری که چقدر آدم  با گذشت و با ادب هستی 

اونم با اینکارش کینه بچه بازی شو نشون میده 

شما گل بخر برو با اعتماد به نفس برو خیلی مهم هست شاد خوشحال نشون بده اصلا هر رفتاری بدی نشون داد عادی باش زود هم برگرد 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
اتفاقا وقتی خانوادش هستن یه دسته گل ببر هر رفتار بدی هم کرد خودش نشون داده...من هر کس باهام مثل عروس ...

خانوادش وقتی پدر و مادر من از مکه اومدن نیومدند،اصلا هیچ مشکلی نداشتند الکی الکی نیومدند یه زنگ هم نزدند بگن زیارت قبول،کاره خوده زن داداشمه

خدایا به امید تو
تو بیمارستان چه کار کنم؟فقط با داداشم سلام کنم؟چقدر سخته یکی وصله ناجور خانوادت باشه،ماها اصلا بهم ن ...

اره سلام کن....حتی تبریک هم بگو...ببخشید اون بی شخصیته شماچرا بخوای خودت پایین نشون بدی...با کمالات برو ...

اون یکی داداشم میگه پاش بیفته سوار کل خانوادمون میشه،میگه خیلی نباید رو داد به این آدما.

دقیقا بخدا منو عروسمون باهم تو عقد بودیم اون قبل از من عروسی گرفت من بادهزینه شخصی خودم براش کلی خرید کردم اما خودم هیچکس برام خرید نکرد  حتی چش روشنی نداد بعد برگشت کلی مسخره کردبهم گفت   اخی دخترک کبریت فروش حتی یه لباسم برات نگرفتن 

هی گذشت کردم و هی جولان داد تا منفجر شدم الان چهارساله از بوی تعفن شخصیت ش در امانم 

من برا دوتا بچه ش تا شهرستان رفتم کادو دادم اما من بچم دنیا اومده یکساله الان هنوز زنگم نزدن 

داداشم بنده خدا میترسه چاره نداره،وگرنه با من خوبه

شما به خاطر برادرت برو اون اگه بی محلی میکنه دیگه ببخشید از بی شعوری خودشه

خانواده شوهر من بلاهایی سرم اوردن که بعد از چند. سال یادم میاد. گریه میکنم ولی میان خونم یا دیدن من بهشون اصلا بی محلی نمیکنم

زمانیکه خیلی شلوغه همه فامیل خودش و شما جمعین بیمارستان یه سبد/دسته گل بگیر حسابی بخودت برس بهترین ل ...

دقیقا منم یه حریف خشن رو با این روشم تو سالیان مختلف شرنده کردم و الان اول خانوادش روم قسم میخورن و خودش هم انقدر خانوادش از من خوب گفتن سر راه اوردنش

ولی خیلی طول کشید تقریبا ده سال

خدایا،مرا آن ده که آن به
اره سلام کن....حتی تبریک هم بگو...ببخشید اون بی شخصیته شماچرا بخوای خودت پایین نشون بدی...با کمالات ...

سلام کنم روش رو میکنه اون ور،ببخشیدا ولی پشت رو قشنگ نشونت میده

خدایا به امید تو
شما به خاطر برادرت برو اون اگه بی محلی میکنه دیگه ببخشید از بی شعوری خودشه خانواده شوهر من بلاهایی ...

زن داداش من علن به بابای من فحاشی کرده

خدایا به امید تو