امشب خونه مادرشوهرمن بودم با دخترم. دخترم به هر چی دست میزد پدرشوهر میگفتن دست نزن اینم که بهش بگی دست نزن جیغ میزنه و گریه میکنه. یه دفعه دیدم دخترم داره جیغ میزنه پدر شوهرم سرش داد میزد جیغ نزن و لای دخترممحکم گرفته داره میکشه منم پاشم رفتم بگیرم تند تند بوسش میکرد دخترم به شدت گریه میگرد
وقتی ادم داااااغ میکنه باید ب این فک کنه ممکنه با شکستن دل پدر مادرا با اه و نفریناشون حتی اون بچشون ...
همیشه رفتار همه بزرگتر ها هم بی نقص نیست
قرار نیست فقط صرف بزرگتر بودن ادم سکوت کنه
بزرگی به رفتارو منشه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ماها که میگم این حرفا رو هم خیلی از شما دلسوز تریم هم مادرتریم فقط فازتون و درک نمیکنم ...
منم اگه بچه کسیو زدم به مادرش حق میدم بزنه نصفم کنه واقعااا حق میدم
حالا چه نوم باشه چه هرکی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یعنی توقع دارید بچتون بره وسایل خونه یه پیرمرد و پیرزن رو بترکونه اونها هم تشویق کنن این خود ت ...
بچه من نه به دکوری دست میزنه نه به چیزی خطرناک یه سره میگه دست به دیوار نزن لک میگفته به میز دست نزن نرخ دور ستون. منم جیگر خون میشم.بعد اونایی پیرزن پیر مرد نیست مادرشوهرم 50 سالشه همش
خب بچتو نبر بذار کم ببینن که وقتی دیدنش دلشون تنگ شده باشه براش
حالا همسایه اید نهایت هفته ای یکبار
اشتباه خودتم بوده انقدر دیدنتون بی عزت کردی خودتونو
یعنی کشیدن لپ بچه و خون اومدن از. دهنش به نظرتون بد نبوده من نمیتوانم تحمل کنم
فتنه گری خیلی بدتره تازه الانم فهمیدم بدبخت ها خونشون هم در اختیارشون گذاشتن یعنی شبانه روز بچه و صدای بچه جلوی چششونه پیرن نیاز به ارامش و اسایش دارن ولی تو این گرونه خونشون هم دادن برای ارامش استارتر و پسرشون ولی پسرشون رفته بی احترامی کرده میتونست خود استارتر با زبون خوش حرفشو بزنه نه موزی گری
منم اگه بچه کسیو زدم به مادرش حق میدم بزنه نصفم کنه واقعااا حق میدم حالا چه نوم باشه چه هرکی
چرا بچه اتو طوری تربیت نمیکنی که این مسائل پیش نیاد
بچه اسی ۳ سالشه
ولی بچه من ۲ ساله بهش یاد دادم خونه کسی جز خونه خودمون به چیزی دست نزنه خانواده همسرم بشدت وسواسی ولی تو این مدت حتی وقتی چهار دست و پا میرفت دست به وسایل نمیزد بسیار هم بازیگوشه
فتنه گری خیلی بدتره تازه الانم فهمیدم بدبخت ها خونشون هم در اختیارشون گذاشتن یعنی شبانه روز بچه و صد ...
بنده خدا گفت که از قصد نبوده چشماش قرمز بوده شوهره پرسیده
والا ما اونقدر نوه داریم مادربزرگم جمع میشن چقدر داد بیداد میکنن از دیوار راست و اپن بالا میرن یه بشین بیشتر مادربزرگم نمیگه با اینکه چقدر مریضه ...
والا منم باشم ناراحت میشم بچه به دنیا نیوردم هرکی از راه برسه بزنتش از اول خودم خوب تربیتش میکنم یا جایی برم ببینم طرف هی بخواد تذکر بده صد سال سیاه خونه ش نمیرم .