2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 221 پست
من به شوهرم قبل اینکه بگم قسمش دادم گفتم نری بگی کاری نداشته باش باز نمیدونم چرا ديوونه بازی گذاشت ر ...

اونا پدرمادرن پس فردا بادشون میره شوهرتم یادش میره

اما فقط فحشی که خوردی میمونه یادت که خیلی بد بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یعنی توقع دارید بچتون بره وسایل خونه یه پیرمرد و پیرزن  رو بترکونه اونها هم تشویق کنن این خود تو باید جلوی بچه رو میگرفتی اصلن مادر باید کنترل کنه جیغ بزنه دلیل نمیشه بچه هر چیزی بخواد تو خونه دیگران در اختیارش بزارن واقعا مادرشوهرت حق داشته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کشید ک کشید نباید یجوری تعریف میکردی که آتیشی شی پیر بوده دیگه بعدشم مادر شوهرت و برادر شوهرت ارومت کرده بودن.... اروم میگرفتی دیگه... بچه ک خداروشکر خوبه باید یجور دیگه حلش میکردی مثلا نمیرفتی یه مدت تا بفهمن اشتباه کرده الان هم حرمتا شکسته شد هم تو پشیمونی پس راهی که رفتی متاسفانه راه صحیح نبوده بهتره دیگه هیچی نگی چون اگه عذر خواهی کنی مقصر میشی که البته تا حدودی هستی.... بهتره اسمشون اومد خوبشونو بگی و بگی اشکال نداره پیرن زود خسته میشن منم به عنوان مادر واسم سخته اما چون دوسشون دارم اشکال نداره.... بقیشم خدا کریمه 

عزیزم من گند شمارو متوجه شدم😐واقعا یکم سیاست نداری پدرشوهرت ادم سن بالاییه طبیعیه حوصله بچه کوچیک نداره شماهم به بچت یادندادی خونه کسی میره حالا باهر نسبتی دست به چیزی نزنه میگید پدرشوهرتون همیشه این حرفو میزنه پس از حساسیتش باخبر بودیدمیتونستین به بچتون بگید مامان جان خونه بابابزرگ میریم دست به چیزی نزن توخونه خودمون هرچی میخای شیطنت کن حالا این دوسه ساعتی که اونجا هستیم یه جابشین بعد اگه واقعا گوش میکرد واسش جایزه میخریدین...رفتار پدرشوهرتونم اشتباه بوده اگه باعث درد بچه شده شما میتونستی با ملایمت بهشون بگی باباجان نکن بچه م دردش میاد مامان بیااینجا باباجونو اذیت نکن تاوقتی هم اونجابودین بچه روتوبغلت میگرفتی...رفتی تودستشویی گریه کردی بعدم خبرچینی کردی دعوا درست شده بخدا اون بچه بزرگ میشه اصلا یادش نمیمونه فلان شب توفلان ساعت بابابزرگش لپشو کشیده اونم دردش اومده...ولی رفتارشما وشوهرت همیشه توذهن چهارنفرتون میمونه میتونستی باملایمت وسیاست از ادامه رفتارپدرشوهرت جلوگیری کنی از دل بچتم در بیاری اون نه شلاق خورده نه چیزدیگه که جاش بمونه دردش یه ساعته همچین یادش میره که بیاببین ولی رفتار شما ازیادکسی نمیره...مادرشوهرت گفته مگه من این چندسال چی بهت گفتم ببین شوهرت چجوور توهین کرده که دل پدرمادره شکسته درسته اونم اشتباه کردبهت گفت پدرسگ ولی رفتار شما خیلی بدتر بود هم خودت هم شوهرت

کسایی که میگید نباید دلخوریشو به شوهرش میگفته نمیدونم یا خیلی حساس و دلسوز نیستید یا مادر نیستید ا ...

وقتی ادم داااااغ میکنه باید ب این فک کنه ممکنه با شکستن دل پدر مادرا با اه و نفریناشون حتی اون بچشونو از دست بدن    پس ارومتر   خوددانید

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

خوب منم کسی لپ بچه ام رو بکشه جوری که دهنش خون بیاد به شدت عصبانی میشم دروغم نمیگم نمیتوانم تحمل کنم اصلا پدرشوهر. نه پدر خودم که دنیامه حتی شوهرم میدونه که تو. این مورد. شوخی ندارم تنبیه بدنی بچه خط قرمز منه  کسی حق نداره به بچه ام دست بزنه هیچکس 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

حاضرم قسم بخورم اگه استارتر هیچی نمیگفت و گذشت میکرد تاپیک میزدو تو دلش غصه میخورد

همه میگفتن چرا نرفتی پدر شوهرتو نصف کنی

مادر نیستی مگه

چرا پشت بچتو نگرفتی

بچت به کی تکیه کرده

بچت بی زبونه گنناه داره تو باید زبونش باشی

دیدم که میگم😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من انقدرموردداشتیم توفامیلامون ازاین قضیه ی استارتر.تازه اونا بچه هاشونم باهم دعوامیکنن قطع ارتباط وبددهنی میکنن بهم

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅

ماها که میگم این حرفا رو 

هم خیلی از شما دلسوز تریم هم مادرتریم 

فقط فازتون و درک نمیکنم زمین گرده 

هر کاری وقتی اون بالایی بکنی وقتی بچرخی و بیای پایین میخوره تو سر خودت و نتیجه اشو میبینی 

کار استاترم تف سر بالا بوده 

من خودم نمونه اشو دیدم از رفتار الان شوهرت راصی نباش چون کسی که بخاطرش چند سال شب زنده دار بوده رو اونجوری جواب داده تو دیگه براش چیزی نیستی

خانمایی ک پشت استارترو میگیرن فازتون چیه؟ ‌واقعا خودتونم راضی میشین برادرتون بخاطر بچش سره پدرومادر ...

اوخ لایک کردم بعد امضاتو دیدم شرمنده

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
کلی شوهرتو پر کردی فرستادی بالا.خب حق بده ب مادروپدرش کـ ناراحت بشن از پسرشون و شما.درسته مادرشوهرت ...

تاحالایه چندین بار پیش آومده که سر دخترم داد زدن چیزی نگفتم خاکش کردم گذاشتم اونجا. انقد پیش جاریم بهش چیز گفتن یا گفتن زن عمو دعوات میکنه اونم رو پیدا کرده به دخترم دستور میده. صد بار به مادر شوهرم گفتم بچه رو ازینو آون نترسه اعتماد به نفسش میاد پایین انگار باهام لج میکنه باز میگه