2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 221 پست
ایکاش به شوهرم نمیرفتم که اینجوری نشه .بالاخره با پدرشوهرم تو یه ساختمانی نمیتونم ديگه چشم تو چشم شم

خودت اشتباه کردی.فعلا فقط سکوت کن.و هیچی نگو. ...فقط بزار شوهرت قدم برای روابط مجدد بر داره.تو اصلا واکنش منفی یا مثبت نشون نده.

خدایا شکرت...
وقتی مادر شوهرت دلداری بهت داد .این لوس بازیا چی بود کردی؟تمومش میکردی دیگه. ...اتفاقی نبود.رفتی پیش ...

من اصلا نمیخواست به شوهرم بگم اومدم بیرون صورتم قرمز بود شوهرم فهمید هی سیم جینم کرد چی شده منم گفتم.فشارم رفته بود بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر واست متاسفم تو این دوره که همه چیز گرون.پدر بزرگ مادر بزرگ هم‌نگران وسایلشون.میترسن.دیگه مس ...

درستشم همینه من حانواده دوستم بچه ها تو سر و کول همن بابا بزرگ هم یه داد میزنه بچه ها سریع خودشون جمع و جور میکنن زندگیشون پر از عشقه همه بچه ها مستقل و خود ساخته بار اومدن 

استارتر بنظرم ب بچت یاد بده میره جایی دست ب وسایل نزنه اگه هم بهش میگن دست نزن ناراحت نشه و بهش برنخوره

همه وسایل و همه چیزا برای اون نیست 

خودت برو دنبالش ک مواظب باشی ک ناراحت نشی ‌پدرشوهر جای شما باید دنبال تربیت بچه باشه اونم ب روش خودش

اگه حساسی واقعا ، خودت برو نزار دست بزنه 

ک بقیه هم حرف و کاری نکنن

یادم تورو فراموش..

کسایی که میگید نباید دلخوریشو به شوهرش میگفته

نمیدونم یا خیلی حساس و دلسوز نیستید یا مادر نیستید

استارترررر خیلیییییی خانومی کرده پدرشوهرشو همونجا نخورده و گفته به شوهرش

وقتی پای بچه میاد وسط ادم یجوری داغ میکنه هیچی جلودارش نیست بازم به صبر استارتر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
با پدر شوهرم دعوا میکرد مادر شوهرم نمیدونم چی شده بود شوهرم بهش گفته بود هروقت بچه میاد اینجا یه ریز ...

عجبب اشکال نداره عزیزم اونام باید درک کنن بچه است نمیفهمه خودتو ناراحت نکن این مشکلا هنشه پیش میاد 😊

خیلیییی از رفتار شوهرت لذت بردم استارتر قدرشو بدون که ازین جور مردا کم پیدا میشه  الکی هم خودخ ...

کسی که احترام پدر مادر رعایت نکنه بعدا هم ممکنه احترام زنشو نگه نداره کلن جو گیری خوب نیست 

بله دقیقا خیلیم گندزدی.کاش ب شوهرت میگفتی اروم ب پدرت بعدا بگو لپ دخترمون رونکشه یادعواش نکنه.تماااا ...

من به شوهرم قبل اینکه بگم قسمش دادم گفتم نری بگی کاری نداشته باش باز نمیدونم چرا ديوونه بازی گذاشت رفت گفت. بعد آومده پایین میگه آگه اینکارا نمیکردم تا صبح سکته میکردم

دلم برا پدرشوهرت سوخت   بیچاره فک نمیکرد با یه کوچولو کشیدن لپ بچه همچین شرررری ب پا شه    فکرش بچه قدیماس با کمربند کتک میخوردن خودشون جیکشون درنمیومد یه لپشو اروم کشیده فقط  خدایی وحشیانه هم نکشیده معلومه   بیچاره ب بد گیری افتاده

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

خانمایی ک پشت استارترو میگیرن فازتون چیه؟

‌واقعا خودتونم راضی میشین برادرتون بخاطر بچش سره پدرومادرتون دادوبیدادکنه؟‌

وای خدایی انصافتون کجارفته؟‌خب شایدبچش شیطونه کنترلش نمیکنه استارتر.اونام بلاخره اعصابشون نمیکشه.چقد بعضیاتون دلتون میخاد پدرومادرا بشکنن.اگ این رفتارو شوهرتون باپدرومادرتون بکنه واکنشتون چیه؟؟‌

💚🌱

من به شوهرم قبل اینکه بگم قسمش دادم گفتم نری بگی کاری نداشته باش باز نمیدونم چرا ديوونه بازی گذاشت ر ...

قدرشوهرت روبدون خلاصه .طاقت اشکات رونداشته که اینجوری داغ کرده

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅
کلی شوهرتو پر کردی فرستادی بالا.خب حق بده ب مادروپدرش کـ ناراحت بشن از پسرشون و شما.درسته مادرشوهرت ...

اگر هم میگفت پدر جان لپ بچع رو نکش یه دعوا ی هم توش بود .

قربان وفای سگ ♥️