2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 221 پست

وقتی مادر شوهرت دلداری بهت داد .این لوس بازیا چی بود کردی؟تمومش میکردی دیگه. ...اتفاقی نبود.رفتی پیش شوهرت شلوغش کردی و اونو پر کردی.

اونا فهمیدن پدرشوهرت اشتباه کرده.در صدد رفع کدورت بودن.ولی تو خودت هم فهمیدی چه گندی زدی.مادرشوهرت حق داشت

خدایا شکرت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه خودش جواب پدرشوهرشو میداد میگفتید چه عروس چش سفیدیه بی حیا😳😳😳

نینی سایتا مخالفن حالا تو هررر موضوعی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

کلی شوهرتو پر کردی فرستادی بالا.خب حق بده ب مادروپدرش کـ ناراحت بشن از پسرشون و شما.درسته مادرشوهرت تندرفته ولی شماهم بی تقصیرنیستی.

کاش همونجا میگفتی پدرجان لطفا لپ فلانی رونکشین حساسه .خیلی بهتربود.شما برا همچین مسعله پیش پاافتاده ای چنین میکنین برا مساعل بزرگتر کی ارومتون میکنه؟؟😟

💚🌱

بدبختی دخترم سه سالو سه ماهه. من خودم تاحالایه نزدم زورم میاد پدر شوهرم بزنتش

گلم هیچکی حق نداره بچه کسیو بزنه حتی پدر مادر اصلا تربیت های خیلی بهتر داریم حالا اون بچه شلوغ باشع دلیل بر زدنش نمیشه واقعا بعضی ها فرهنگن ندارن گذشت اون دوران بجه رو مثل چی میزدن مگ وحشی خونس شوهرت کار خوبی کرده دعوا کرده بنظرم چون نباید تکرار بشه این موضوع شاید باورت نشه من ی خاطره بد دارم تو ذهنم از کتک زدن بابام هنوزم شبا کابوسشو میبینم خیلی تو روحی بجه تاثیر داره

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی
با پدر شوهرم دعوا میکرد مادر شوهرم نمیدونم چی شده بود شوهرم بهش گفته بود هروقت بچه میاد اینجا یه ریز ...

استارتر واست متاسفم

تو این دوره که همه چیز گرون.پدر بزرگ مادر بزرگ هم‌نگران وسایلشون.میترسن.دیگه مسنن و حوصله سابق رو ندارن

اگر میخوای کسی به بچت نگه به چیزی دست نزن و جیعش درنیاد خب بشین تو خونت

اصلا درست نیست همسرت واسه یه بچه ۳ساله سر پدرش داد زده

من‌پدر مادرم نوه ها هم بکشن نه عروسمون.نه دامادمون صداشون در نمیاد.تازه میگن به بچه هامون رو ندید

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

استارتر من اگ مادرشوهرم بهم بگه پدرسگ دیگه بهش نگااااه نمیکنم. بعدم خوشحال باش ک شوهرت گفته دیگه خونه ی پدرش نری. والا خونه پدرشوهرم جایه آدم بره

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
این رفتار شما زمین تا اسمون فرق داره با رقتار پدر شوهر با نوه ش شما داری کاملا روانشناختی رفتار میک ...

هر کی نسبت به سطح سواد خودش رفتار میکنه مطمعنم تو دلش چیزی نبوده نمیگم کارش درست بوده ولی انقدر هم بزرگنمایی نباید میشده همین من که با بچه ها رفتار درست میکنم مامان هاشون میان میگن چرا اینکارو میکنی واقعن میفهمم که چقد بچه رو لوس و بی ادب بار میارن و میان میگن بچه تو بازی ها بازنده نشه 

خیلیییی از رفتار شوهرت لذت بردم استارتر قدرشو بدون که ازین جور مردا کم پیدا میشه 

الکی هم خودخوری نکن و عذاب وجدان نگیر هرکی مقصر بوده الا خودت. اصلا راجع بهش با شوهرت حرف نزن که بعدا تورو تقصیر کار ندونه

الان جلوشو نمیگرف شوهرت پس فردا بدتر میکرد با بچت

ایکاش به شوهرم نمیرفتم که اینجوری نشه .بالاخره با پدرشوهرم تو یه ساختمانی نمیتونم ديگه چشم تو چشم شم

بله دقیقا خیلیم گندزدی.کاش ب شوهرت میگفتی اروم ب پدرت بعدا بگو لپ دخترمون رونکشه یادعواش نکنه.تمااااام

💚🌱

وقتی مادر شوهرت دلداری بهت داد .این لوس بازیا چی بود کردی؟تمومش میکردی دیگه. ...اتفاقی نبود.رفتی پیش ...

حتما تو این شرایط قرار نگرفتی وقتی بغض سراغ آدم میاد کنترلش خیلی سخته.استارتر بیچاره هم رفته تو دستشویی گریه کرده که بقیه نبیبنن.واسه منم پیش اومده.ولی من نزاشتم کسی متوجه موضوع بشه

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...