2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 221 پست

خانمایی ک راجب خنک شدن دلتون از شکستن پدرومادر حرف میزنین فقط کمی ب فکر آینده وپیری خودتون باشین استارتر خیلی تاپیکت ناراحتم کرد.طوری ک اشک توچشمامه شایدباورت نشه. اخه انصافه بخاطر بچمون دل کسایی روبشکونیم ک وجودمون رو مدیونشونیم؟؟‌

متاسفم....مخالفان ریپلای نکنید.شب خوش

💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه اتو طوری تربیت نمیکنی که این مسائل پیش نیاد  بچه اسی ۳ سالشه  ولی بچه من ۲ ساله ...

تربیت میکنم خدایی ولی خب بچه ان یوقتا از کنترل خارجن

بالاخره هرچی که باشه عقلشون کامل نیست

استارترم میگه بچش بچه شلوغی نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فتنه گری خیلی بدتره تازه الانم فهمیدم بدبخت ها خونشون هم در اختیارشون گذاشتن یعنی شبانه روز بچه و صد ...

استارتر نباید بچه رو ببره بالا و ارامششون رو بهم بزنه حق با شماست  اما درمورد عصبانیت الانش من بهش حق میدم  ناراحت باشه من بچه دارم کسی دست روش بلند کنه واقعا کنترلم رو از دست میدم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
یعنی نمیتونسته بگه دلم درد میکنه یا نگه 

چرا دروغ بگه

حالا اگه مادرزنش اینکارو میکرد ایا داماد انقدر خود خوری میکرد؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تربیت میکنم خدایی ولی خب بچه ان یوقتا از کنترل خارجن بالاخره هرچی که باشه عقلشون کامل نیست استارتر ...

من که قبول ندارم 

چون مادر و پدر خودمم میبینم 

اونا اگه پدر خودشم بود میرفت گریه کنه و به شوهرش بگه 🤔🤔🤔🤔عمراااااا

خودمون زنیم و میدونیم که خانواده شوهر رو یه بت ساختیم 

ولی کار اسی و شوهرش خیلی خیلی بد بوده امیدوارم اون دوتا نفرینشون نکنن

بعدم استارتر شما که دیده بودی حوصله بچه ندارن خب بچتو نبر بذار کم ببینن که وقتی دیدنش دلشون تنگ شده ...

دقیقا هفته ای یه بار فوقش دوبار میرم. خودشون یه سره میگن نیستی کجاییپس

بابای من وقتی با مامانم نامزد بود سر یه حرفی مامان و خواهرشو با چوب زده که مامانمو ناراحت کرده بودن یه عمر هم مارو زد تو زندگی مامانمو زد اخرشم جدا شدیم همیشه به طرز جوگیرانه ایی دعوا میکرد انقد دهن بین و دمدمی بود همیشه جو گیر بود اصلا پدر خوبی نبود هرگز نه احترام بزرگتر بلد بود نه  مدیریت

استارترشما بزرگترین اشتباهات مطرح کردن این موضوع پیش شوهرت بوده .اونا مادروپسرن دوروزدیگه باهم خوب میشن توفقط خودتوخراب کردی .مادرشوهرتم خدایی ازت معذرت خواهی کرده 

اگه عقلانی رفتارمیکردی تااحساسی اینهمه کودورت پیش نمیومد

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅
من که قبول ندارم  چون مادر و پدر خودمم میبینم  اونا اگه پدر خودشم بود میرفت گریه کنه و ب ...

من بشخصه اگر خونواده خودم بودن صد در صد تذکر میدادم

من پدرشوهر مادرشوهرمو واقعاااا دوست دارم و اصلا حس خونواده شوهر ندارن برام

درکل رفتار اشتباه از هرکسی سر بزنه بده

چه من چه شوهرم چه پدرو مادرم فرق نداره کاره بد بده

اسیب رسوندن به بچه هررجای دنیا بری بگی بده تبصره هم نداره

دقیقا هفته ای یه بار فوقش دوبار میرم. خودشون یه سره میگن نیستی کجاییپس

خب اگه رک میگفتی دلخوری پیش نمیومد

میگفتی مامان یا باباجون

بالاخره شما هم نیاز به استراحت دارید و دخترم بازیگوشه اذیت میشید هم شما و هم ما

استارتر نباید بچه رو ببره بالا و ارامششون رو بهم بزنه حق با شماست  اما درمورد عصبانیت الان ...

رفتن تو خونه اونها زندگی میکنن  ارامشوشونم گرفتن دعوا هم میکنن واقعا من یکی تو مخمه یه بچه تو یه ساختمون با ما زندگی کنه من بودم از خونه ام بیرون میکردم با این سوسه ایی که میای اگه مادر پدر خودت هم بودن اینجوری میکردی !؟ 

من بشخصه اگر خونواده خودم بودن صد در صد تذکر میدادم من پدرشوهر مادرشوهرمو واقعاااا دوست دارن و اصلا ...

عزیززززم من نگفتم کار پدر شوهر این خانوم درست بوده 

میگم اگه واقعا ادم خوبی بودی و ریگی به کفشت نبود 

همونجا تذکر میدادی 

ویه چند وقت سر سنگین بودی و بچه اتو کنترل میکردی تا اونا بدونن شما ناراحت شدی و تمااااام

ولی این کار باعث کم ارزش شدن خودش شده 

فحش خورده  دو روز دیگه ام باید آشتی کنه 

واین تمام قصه است که خودش و بی ارزش کرد