2777
2789
عنوان

مامانایی که رفلاکس دارن نوزادشون

74 بازدید | 11 پست

دخترم رفلاکس داره انگاری رانیتیدین بهش نمیسازه چون وقتی میخوره اونروز بیشتر بالا میاره نسبت به روزای قبل ولی اروم میشه گریه نمیکنه

کسی بوده به بچه ش نساخته باشه؟دخترم ۵۷ روزشه

به جای رانیتیدین میشه عرق نعناع بدم؟؟

ازکجا فهمیدی رفلاکس داره؟من بچه م ۳۸ روزه س میترسم داشته باشه نفهمم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
ازکجا فهمیدی رفلاکس داره؟من بچه م ۳۸ روزه س میترسم داشته باشه نفهمم

عوق میزد گاهی انگار ادامس میجوید 

مزه مزه میکرد زبونش همش بیرونه دستشو هی میمکه بعد اینکه گاهی از گوشه لبش شیر میرفت

سکسکه میکنه جدیدا هم از خواب با جیغ و گریه بیدار میشد و نمیتونست بخوابه

وقتی عمودی بغلش میکردم اروم میشد

اینطوری شد متوجه شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوق میزد گاهی انگار ادامس میجوید  مزه مزه میکرد زبونش همش بیرونه دستشو هی میمکه بعد اینکه گاهی ...

وا مال منم همه ی اینکارارو میکنه فقط جیغ نمیزنه ازخواب بپره یعنی رفلاکسه؟دکتر بهتون گفت؟الان چیکار کنم من ترسیدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
وا مال منم همه ی اینکارارو میکنه فقط جیغ نمیزنه ازخواب بپره یعنی رفلاکسه؟دکتر بهتون گفت؟الان چیکار ک ...

حقیقت دوستمون دکتر داروخانه هستش اون گفتش رفلاکسه گفت بچه ی خودم هم همین علایم رو داره بهش رانیتیدین میدم

ولی میخوام ببرمش یه متخصص هم سونو بنویسه انجام بدم مطمئن شم هرچند مشخصه که رفلاکس داره

قبلا کولیک داشت قرمز میشد پاشو جمع میکرد تو شکمش ولی کولیکش رفع شده 

شما ببرش پیش متخصص

وا مال منم همه ی اینکارارو میکنه فقط جیغ نمیزنه ازخواب بپره یعنی رفلاکسه؟دکتر بهتون گفت؟الان چیکار ک ...

هرچقدر جلوتر اگاهی پیدا کنی راحتتر میتونی درمانش کنی