2777
2789
من دارم  ۱۳ ساله دوستیم دوست که دیگه نه خواهریم برام همیشه همه جوره هست هم تو خوشی هم تو غمام ...

من ی دوست دارم 10 ساله باهاش دوستم میدونی دوسش دارما تو غمامم هست خوشیامم هست اما همیشه من باید برم سمتش از این رفتارش خیلی بدم میاد

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دوست دارم 10 ساله باهاش دوستم میدونی دوسش دارما تو غمامم هست خوشیامم هست اما همیشه من باید برم ...

ن خب ما همه جوره باهمیم هم اون برا من هس هم من برا اون قبلا که بچه سن تر بودم خیلیییی زیادی مغرور بودم به هیچ عنوان معذرت خواهی نمیکردم همیشه دوستم بود ک پیش قدم میشد ک بینمون فاصله نیوفته

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
چرا

به همه کمک میکنم پایه همه هستم ولی وقتی کمک میخوام کسی نیس😑

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
ن خب ما همه جوره باهمیم هم اون برا من هس هم من برا اون قبلا که بچه سن تر بودم خیلیییی زیادی مغرور بو ...

شما الان چند سالتونه اخه من ی دوست دارم مثل شماس خیلی مغروره اصلانم پا پیش نمیزاره همش من میرم جلو برا اشتیامون

من‌شکست عشقی خوردم‌ سالها پیش،الان هم‌چندماهیه از دوست عزیزم‌ جداشدم همین‌الان‌دارم گریه میکنم کمترا ...

منم جفتشو خوردم  ی همدرد ما پیدا شد 

به همه کمک میکنم پایه همه هستم ولی وقتی کمک میخوام کسی نیس😑

منممممممممم بابا شما خوبه دوست ندارید من دارمو از این حسا  دارم

منممممممممم بابا شما خوبه دوست ندارید من دارمو از این حسا  دارم

خب منم دارم 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
 خب ی سوال بنظرتون الان من با دوستم قهرم برای بار هزارم خودم پا پیش بزارم یا نه 

ن دیگه این کارو نکن چون خودم بودم میگم عادت کرده ب این روال اینبار روالتو عوض کن توم مثل خودش شو بعد ی مدت نبودتو حس میکنه خودش پا پیش میزاره و این میشه عادت ک یبار تو بری یبار اون

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️