2777
2789
عنوان

بخدا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست

بچه‌ها بیماری من وسواس فکری شدید درحد توهمه متاسفانه اصلا دست خودم نیست ۲۰ ساله دارو میخورم یه کم بهترم پسرمم خیلی بازیگوشه درضمن بخاطر این داروها ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم ۱۰۰ کیلو ام از خودم متنفرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه‌ها بیماری من وسواس فکری شدید درحد توهمه متاسفانه اصلا دست خودم نیست ۲۰ ساله دارو میخورم یه کم به ...

عزیزم غصه نخور.مثلاکارای خونه میگ چرا انجام نمیدی بخاطرقرصاست ک خواب اوره?

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن
زندگی با بیماران روحی خیلی سخته مادر من از زمان تولد داداشم افسردگی گرفتن و فکر کن هرسال بیماری عود ...

متاسفانه دارم خیلی هم شدید تواین دو ماه خونه مامان بابام بودم مامانم طفلک مریض شد چکار کنم خودم از خودم بدم میاد

آدمای افسرده چجورین؟ منم فک میکنم مدتیه افسردگی گرفتم

ادمی که بیماری افسردگی داره باکسی که خلق افسرده پیدا کرده فرق داره گلم .بیمار افسرده اصلا نمیخوابه و غذا نمیخوره وزن کم میکنه به سرررعت یعنی یهو در دوهفته 10کیلو کم میکنه .صبح ها مخصوصادحالش بدتره گریه میکنه .کارهای روزانه شو انجام نمیده و......

ولی خلق افسرده با یک حمام گرم و غذا و لبخند دوستان نوازش همسر خوب میشه اگر موزیک بزاری برقصی حالت خوب بشه پس بیمار نیستی .اشتها و خواب شب هم ملاک هستن

مواظب خودت باش

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
متاسفانه دارم خیلی هم شدید تواین دو ماه خونه مامان بابام بودم مامانم طفلک مریض شد چکار کنم خودم از خ ...

افسردگی دارو داره خوب کنترل میشه به شرطی که داروهاتو سرساعت مصرف کنی و زیر نظر پزشک روانپزش باشی همیشه و گاهی دکتر میکنه آزمایش خون باید بدی که میزان دارو در خون رو بسنجن.

از این ها گذشته مشاوره باید همیشه بری و ورزش کنی هنیشه 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
وسواس فكرى و توهم شما در چه مورديه ؟

عزیزم خیلی موارد فرق میکنه از ۱۵ سالگی ترس از ندیدن مادرم و طلاق مامان بابام بعد مثلا می ترسیدم سرطان سینه داشته باشم بعد تومور مغزی و کلا خودبیمارانگاری ۲۵ سالگی شب ازدواجم هیچ کیو نشناختم اینقدر بد بود حالم که از آرایشگاه یواشکی رفتم دکتر زنان بخاطر حرف مردم ازدواج کردم حالا آخرم این شد

سعی کن ارتباطت را با خدا قوی کنی .معنی قرآن را بخون از خدا کمک بخواه .هر روز بعد نماز صبح 14تا صلوات بفرست بعد یاسین را بخون بعدش 14تا صلوات کلش را هدیه کن به حضرت زهرا .هرروز 70تا استغفرالله ربی واتوب الیه بگو .روزی 1000یا 1750تا لا اله الا الله بگو . زندگی ات از این رو به اون رو میشه .