2777
2789
عنوان

عیدی سال 98

592 بازدید | 28 پست

امسال عیدی یک میلیونه!!!بنظرتون با این گرونی این پوله عیدی که به کارمندان میدن کفاف خرجای دمه عید رو میده؟🙄

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعععععله تازه ما تصمیم گرفتیم ی تور دور اروپا هم بریم 

😅😅😅😅

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

برای ما که فکر کنم کمتره.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
مگه قبلاً میداده؟؟

خب آره ولی سالای قبل که اینقدر هزینه ها زیاد نشده بود

گفتن قبل از ۲۲ بهمن میدن که. هنوز خبری نیست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
برو خدا رو شکر کن شده 1 تومن 😂😂😂نزدیک 800 بود پارسال ...من خودم کارمندم قصد خرید هیچیم ندارم میزا ...

خب هزینه های امسال رو با ساله قبل در نظر بگیر

گفتن قبل از ۲۲ بهمن میدن که. هنوز خبری نیست.

آره گفتن ولی هنوز نریختن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز