2821
2789
عنوان

عیدی سال 98

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 28 پست

۱ تومن؟

بیمه اعلام کرده تا سقف ۳۳۰۰ که

حقوقتون وزارت کاریه؟؟ینی ۱۲۰۰ حقوق میگیرین؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱ تومن؟ بیمه اعلام کرده تا سقف ۳۳۰۰ که حقوقتون وزارت کاریه؟؟ینی ۱۲۰۰ حقوق میگیرین؟

نه فقط عیدی یک میلیونه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
نه فقط عیدی یک میلیونه

والا من نمیدونم ولی شرکت ما که خصوصیه چون یکساله تو این شرکتم دوبرابر حقوق رو عیدی میدن ولی اگر بیشتر ۳۳۰۰ که بیمه اعلام کرده بشه همون ۳۳۰۰ میدن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
والا من نمیدونم ولی شرکت ما که خصوصیه چون یکساله تو این شرکتم دوبرابر حقوق رو عیدی میدن ولی اگر بیشت ...

آره شرکتهای خصوصی دو برابر حقوق میدن

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
۱ تومن؟ بیمه اعلام کرده تا سقف ۳۳۰۰ که حقوقتون وزارت کاریه؟؟ینی ۱۲۰۰ حقوق میگیرین؟

دوست عزیز اون واسه افرادیه که شامل قوانین وزارت کار میشن مثل کارگرای کارخونه ها مثلا ..کارمند رسمی دولت 1 تومن میدن به همه هیچ فرقیم نداره

دوست عزیز اون واسه افرادیه که شامل قوانین وزارت کار میشن مثل کارگرای کارخونه ها مثلا ..کارمند رسمی د ...

خوب از اونطرف بهتون مواد غذایی عیدی نمیدن؟؟

کارمندای رسمی دولت تو طول سال پوانای مثبت زیادی دارن!

خوب از اونطرف بهتون مواد غذایی عیدی نمیدن؟؟ کارمندای رسمی دولت تو طول سال پوانای مثبت زیادی دارن!

بله من راضیم خداروشکر ...مواد عذایی که نه ولی هر 3 ماه به ما بن میدن که به خیلی از اداره جات ممکنه ندن ..کارانه و رفاهیات و از این حرفاهم هست 

برای کارمندای دولت یه تومن(کشوری ولشگری و...)

برای کارکنان که زیر نظر بیمه تامین اجتماعی هستن سقفش3300هستش

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
2790
2823
2791
2779
2792