2789
عنوان

زردی نوازد

165 بازدید | 30 پست

امروز بچه خواهرم شد ۷ روزه بردیم دکتر گفته زردی داره با درجه ۱۷  حالا موندیم چکار کنیم یعنی بستریش کنیم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زردی که ترس نداره بستریش کنید حتمن 

منم دخترمو تو دستگاه گزاشتن سه روزه خوب میشه 

ولی بستریش نکنیید زردی بالا عوارض بدی داره

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

البته حجامت ک میگم یه دوتاتیغ کوچیک پشت گوشش میندازه آنی میادپایین پسرمن۱۳بوددکترگفت امکانش زیاده بره بالاولی باحجامت اومدپایین پسرجاریم چن روزم تودستگاه بودزیرلامپ خوب نشدآخرش بردن حجامت خوب شد

البته حجامت ک میگم یه دوتاتیغ کوچیک پشت گوشش میندازه آنی میادپایین پسرمن۱۳بوددکترگفت امکانش زیاده بر ...

پیش چه دکتری باید ببریم

شک نکن 

ما دستگاه گرفتیم اوردیم خونه

نگو خوب نتونستیم استفاده کنیم 

زردیش رفت بالای 20

اورژانسی بستری کردن 5 روز

بعدش هم تا 50 روز طول کشید خوب شه

خون دلها خوردم

اخرشم پیش دکتر سنتی حجامت گوش کردیم بهتر شد 

چقدر از دست و پاش تو بیمارستان خون کشیدن برا ازمایش

دست روی هم نذارید که زردی بالا خیلی خطرناکه

زردی که ترس نداره بستریش کنید حتمن  منم دخترمو تو دستگاه گزاشتن سه روزه خوب میشه  ولی بس ...

زردی دخترتون چقدر بود

زردی دخترتون چقدر بود

۱۵ بود زردی نگرانی نداره اخه یه بچه بود اورده بودن زردیش بالا بود خیلی خونشو عوض کردن یه ساعت بعد خوب خوب شد نگران نباش ۱۷ بالا هست ولی با تو دستگاه خوب میشه

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
شک نکن  ما دستگاه گرفتیم اوردیم خونه نگو خوب نتونستیم استفاده کنیم  زردیش رفت بالای 20 ...

بعد حجامت چقدر طول میکشه تا خوب شه

پیش چه دکتری باید ببریم

حجامت برای بچه ی نوزاد اصلا خوب نیست...تورو خدا خود درمانی نکنین...اگه با ریختن دو قطره خون زردی خوب میشد این بچه هایی که زردی دارن روزی ده بار ازشون خون می گیرن همون روز باید خوب میشدن...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
اخه پسر خودم ۲۸ درجه بود بستریش نکردیم خونگی خوبش کردیم ولی این بچه خواهرمه می ترسم

خدا به بچه من و تو رحم کرده

تو بیمارستان یکی میگفت کر میشه یکی میگفت کور میشه یکی میگفت عقب مونده میشه

زردی بالا باعث میشه بیلی روبین تو مغز رسوب کنه

بستریش کنید یا اینکه از گوشاش حجامت بگیرید من خیلی تعلل کردم اخرش تو 30 روزگی حجامت کردم