2777
2789
عنوان

زردی نوازد

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست

[QUOTE=81922636]اخه پسر خودم ۲۸ درجه بود بستریش نکردیم خونگی خوبش کردیم ولی این بچه خواهرمه می ترسم]28

28 ؟! مطمئنی ؟! بالای 20 تعویضه خون میکنن 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا به بچه من و تو رحم کرده تو بیمارستان یکی میگفت کر میشه یکی میگفت کور میشه یکی میگفت عقب مونده م ...

بله عقب موندگی میاره خیییلی خطریه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
حجامت برای بچه ی نوزاد اصلا خوب نیست...تورو خدا خود درمانی نکنین...اگه با ریختن دو قطره خون زردی خوب ...

عزیزم ولی بچه منو تو بیمارستان کرده بودن موش ازمایشگاهی روزی دوبار از نوزاد چند روزه خون میگرفتن به مدت 5 روز بمازیرکه رگش رو هم پیدا نمیکردن و سوراخ سوراخش کرده بودن

حجامت زیر نظر یه ادم خبره خیلی بهتره 

چند قطره خون کثیف میریزه و خلاص

تو نت میتونی بخونی در موردش

عزیزم حتما ببرینش دکتر و‌هرکاری میخاین بکنین تحت نظر پزشکش انجام بدین

ولی از الان شروع کنین مرتب بهش شیرخشک بدین شیرخشک یه ماده ای داره که باعث میشه زردی زود دفع میشه از مدفوعش

حتی تو بیمارستان هم کنار شیر مادر بیشتر شیرخشک میدن 

خدایا،مرا آن ده که آن به
عزیزم ولی بچه منو تو بیمارستان کرده بودن موش ازمایشگاهی روزی دوبار از نوزاد چند روزه خون میگرفتن به ...

حجامت خوبه ...ولی ما هیچ چیزی راجبش نمیدونیم...حجامت فقط باید دو روز از سال انجام بشه اونم روزای مشخص تو بهار و پاییز...تو ایران فقط یاد گرفتن یه جایی رو با تیغ بزنن تا خون بیاد...

باید یه بیمارستان خوب بستری بشه...من خودم دارم پرستاری میخونم و می بینم تو بیمارستان خصوصی واقعا به نوزادا رسیدگی میشه ...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
حجامت خوبه ...ولی ما هیچ چیزی راجبش نمیدونیم...حجامت فقط باید دو روز از سال انجام بشه اونم روزای مشخ ...

بله عزیزم

شما درست میگید

ولی من بعد کلی مطاله دخترمو بردم حجامت

بیمارستانی هم که دهار بستری بود مجهز بود

چون از یه بیمارستان دیگه اعزام شده بودیم و از شهرای اطراف همه اونجا میاوردن

[QUOTE=81922636]اخه پسر خودم ۲۸ درجه بود بستریش نکردیم خونگی خوبش کردیم ولی این بچه خواهرمه می ترسم] ...

آره چون ۱۵ روزگی بردمش پیش همون که تشخیص زردی داده بود وقتی پرونده شو نگاه کرد گفت ور ش دار ببر این با ۲۸ درجه زردی خوب بوده نمرده الان حالش خوبه پسرم الان کلاس پنجمه 

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
بله عزیزم شما درست میگید ولی من بعد کلی مطاله دخترمو بردم حجامت بیمارستانی هم که دهار بستری بود م ...

خداروشکر که دخترتون الان سالمه...

ولی از نظر پزشکی برای نوزاد اصلا توصیه نمیشه ...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤