خانوما پارچه مبلو ناهارخوریم مخمله با چی تمیز کنمشون .؟مخصوصا پارچه صندلی ناهارخوریم ک تو اشپزخونس کدر شده
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
من خودم شامپو فرش میزنم... نمیدونم واسه شما چجوری بشه
ازشمام مخمله؟
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شوهرم تولیدی مبل داره ازش پرسیدم گفت اسپری سیف سیف بگیره بعد بزن ب جای کثیف با اسفنج محکم تمیزش کن چندین بار ادامه بده تا پاک بش واقعا معجزه میکن انگار تازه پارچه خریدی
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
من شوهرم تولیدی مبل داره ازش پرسیدم گفت اسپری سیف سیف بگیره بعد بزن ب جای کثیف با اسفنج محکم تمیزش ک ...
بگم اسپری سیف برا مبل میخام یا نه اسم خاصی نداره ک برا چی باشه ؟
نه هیچی نمیزنم...چون مخمل وقتی مواد شوینده میزنی انگارمیکشه به خودش حالت سفیدک میزنه...لک میندازه...اوایل یکی دو سری یه تیکه کوچولو رو با مایع ظرفشویی و اسکاچ تمیزکردم لک شد
دو لیوانو نیم اب نصف لیوان سرکه نصف لیوان الکل یه قاشق غذا خوری نرم کنندخگه حوله ولبا ...
چه جالب .حتما امتحان میکنم .ممنونم .
فککنم جوش شیرین لکه چربی رو هم ببره .اخه تو اشپزخونه ای چربی گرفته
نه هیچی نمیزنم...چون مخمل وقتی مواد شوینده میزنی انگارمیکشه به خودش حالت سفیدک میزنه...لک میندازه.. ...
ممنون عزیزم .رنگ پارچش هم تیره اصن رو اعصابمه چربی رو ک گرفته مشخصه
بگم اسپری سیف برا مبل میخام یا نه اسم خاصی نداره ک برا چی باشه ؟
میری سوپر مارکت میگی اسپری سیف سیف میخوام از همونا ک باهاش اجاق گاز تمیز میکنن نهههه از اونهایی ک باهاش سنگ توالت میشورن بگی اسپری سیف سیف برای اجاق گاز میخوام ببین واقعا معجزه میکن من ب خیلی از خانوم ها گفتم انقد تشکر کردن از شوهرم البته این راز به طایفه شوهر نمیگم خخخ عروس بازی در میارم
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
ممنون عزیزم حتما دعاتون میکنم .برم همه راه های اینجارو امتحان کنم .حسابی برقشون بندازم .
اره اصن ب خونواده شوهر رازتو نگی 😆😆😆