2777
2789
عنوان

خونه تکونی😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 22 پست
میری سوپر مارکت میگی اسپری سیف سیف میخوام از همونا ک باهاش اجاق گاز تمیز میکنن نهههه از اونهایی ک با ...

برا امضاتم صلوات فرستادم عزیزم.الهی ب مرادت برسی 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم انشالا ک ب لطف شما ب ارزوم برسم ❤

ایشالا ک دامن شماهم سبز میشه .منم در همین حسرت موندم چند سالع ..

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ایشالا ک دامن شماهم سبز میشه .منم در همین حسرت موندم چند سالع ..

من زود ازدواح کردم از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم تا که ۱۷سالگی ازدواج کردم الان سه سال ازدواج کردم هر مهمونی میرم خانواده شوهرم پچ پچ میکنن ک بچه نمیار یا دامادشون میره مغازه شوهرم بهش میگ پس چرا بچه دار نمیشید دیگ خسته شدم از این حرفها

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من زود ازدواح کردم از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم تا که ۱۷سالگی ازدواج کردم الان سه سال ازدواج کردم هر م ...

منم هم سن تو بودم ازدواج کردم .الان ۲۱تمومه ۲۲ ام

.ولشون کن حرف مردم همیشه هس تحویلشون نگیر .هر موقع خدا بخاد دامن هممون سبز میکنه .من ک دلم غش میره برا اینکه ببینم تستم مثبت بشه و باردار بشم .ولی دیگه سعی میکنم بهش فک نکنم .ایشالا ک خدا جواب مارو هم میده .

چه جالب .حتما امتحان میکنم .ممنونم . فککنم جوش شیرین لکه چربی رو هم ببره .اخه تو اشپزخونه ای چربی گ ...

برای اشپز خونه سرکه سفیدو یکم جوش شیرین اضافه کن با یکم ریکا

بعدش بزن به کابینتات بذار خشک بشه بعد بایه اسکاج خیس یگبکش روش اگرم خیلی چربی داره یکم ریکا بزن بعد با دستمال پاک کت

برق میوفته

من وقتی مبل هام کثیف میشن یکم از سیف قرمز اسپری میکنم و بعد با یه دستمال نمدار میکشم روش. تا حالا پارچه مبل هام آسیبی ندیدن و خوب هم تمیز شدن و لک های خیلی سخت که آدم فکرش رو هم نمیکنه تمیز کرده          

دلا خو کن به تنهایی