2777
2789
عنوان

قالیشویی

2222 بازدید | 31 پست

سلام من با تعریف یکی از اشناها فرشامو برای اولین بار دادم قالیشویی نوین تو ستارخان وقتی تحویل گرفتم دیدم کناره های فرش داغون شده کل شیرازه فرش پوسیده درحالیکه فرشام نوی نو بود و اولین بار بود شسته میشد خیلی ناراحتم خیلی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قالیشویی ساوین بهترینه. 

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۱۰۰۷۹  ۸۸۶۵۱۹۸۶

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه.

من چند روز پیش فرشای دستبافت گرون قیمتی رو به توصیه یه فرش فروش دادم قالیشویی ونک برای شستشو و لکه برداری دیروز برام اوردن خیلی عالی شده فرشام .من که واقعا راضیم.دلم نیومد معرفیشون نکنم .شمارشو ۱۱۸ داره بازم براتون میذارم.۸۸۶۴۲۲۱۲    ۴۴۲۱۵۷۴۹

۲۲۹۰۲۵۴۵

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

قالیشویی دریا محشششره من فرشامو روشن خریده بودم بعدازتولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود به سفارش یکی از اقوام فرشامو دادم قالیشویی دریا امروز تحویل دادن خیلی راضییی بودم همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۹۱۷۲۴  ۰۹۱۹۹۸۲۵۷۶۷

سلام.

به نظر میاد اینایی که رگباری تبلیغ میکنند و لینک میزارند از خود قالیشویی باشند و گرنه مخاطب معمولی اینجوری راجبع یه قالیشویی پست نمیذاره.

من چند روز پیش فرشهای ماشینی و دستبافت ابریشمی رو به توصیه یکی از همسایه ها دادم قالیشویی زعفرانیه

دیروز برام اوردن انصافا هم قیمتشون هم کارشون خیلی خوب بود.

اینم تلفنش.۲۲۰۵۶۳۳۷         ۸۸۳۷۰۸۶۳

۷۷۹۰۱۷۸۶

از نظر من کار قالیشویی ونک خوبه .فرش ها رو سالم و خیلی تمیز تحویل میدن.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن

در ابتدا ترس از رنگ دادن فرش های دستبافتم داشتم خدا شکر اونرو هم عالی و خوب شستن خدمات این قالیشویی نسبت به دیگر قالیشویی های تهران به نظر من بهتره

همه چیز بسیار عالی و زمان بندی دقیق بود.

شماره تماس هایی که روی کد اشتراکم موجوده رو براتون میذارم.    ۸۸۶۴۲۲۱۲

شعبه غرب.۴۴۲۱۵۷۴۹

شعبه شمال.۲۲۹۰۲۵۴۵

شعبه شرق.۷۷۹۰۵۸۶۳