2777
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 31 پست

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

تلفنش.۴۴۸۴۷۵۱۱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

منم فرشامو دادم به قالیشویی آبرنگ خیلی خیلی تمیز شده فرشام .من چون بچه هام کوچیکن هر ۶ ماهی فرشامو میشورم با خیلی از قالیشویی ها کار کردم ولی هیچ کدومشون  کیفیت کار آبرنگ و ندارن .شمارشو میذارم.

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۸۸۸۶۶۱۴۹

۲۲۴۰۴۵۹۶

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه

ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرفی و پیشنهاد کردند.

منم با توجه به نظراته خوبی که از قالیشویی ونک دیدم فرشهای خونه خودمو که ابریشمی بودند و فرشهای خونه مادرم و که دستبافت کاشان و تبریز بود و احتیاج به ریشه بافی و لکه بری بود دادم قالیشویی ونک امروز برام اوردن خیلی خیلی تمیز شده خدمات ریشه بافی و لکه بریشونم خیلی عالیه من و مادرم که خیلی راضی هستیم .

در ضمن همه جای تهران شعبه داره.

منم به دیگر دوستان اینجا رو توصیه میکنم شماره تماس کارت اشتراکمو میذارم براتون.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۲۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

سلام عزیزم من فرش هامو بیشتر از ۵ساله میدم قالیشویی لطیفه نه تنها خودم بلکه کل اقوام چون واقعا از کارشون راضیم هم قیمتش مناسبه هم کیفیت عالیه واقعا حرف نداره  واقعا به همه پیشنهادش میکنم من چون یکم حساسم خیلی فرش ها مو می‌شورم قبلنا میدادم نوین که سری اول خوب بود ولی دومین بار افتضاح بود اصلا انگار نشسته بودن برام 

اینم شمارهی که ما همیشه بهش زنگ میزنیم 66183418

همه جای تهران هم میرن

سلام‌‌منم‌تجربه‌خوبی‌ازقالیشویی‌ندارم‌چون‌فرش‌دستباف‌‌دادم‌

به‌قالیشویی‌‌که‌خراب‌کردوفرش‌رنگ‌قاطی‌کرده‌بود‌اما‌قالیشویی

قبول‌نکردوگفت‌مال‌خودقالی‌.یک‌مدت‌استفاده‌کردم‌اما‌خیلی‌ناراحت‌

بودم‌تااینکه‌به‌سفارش‌مادرشوهرم‌زنگ‌زدیم‌به‌

قالیشویی ‌اقدسیه‌وجریان‌‌توضیح‌دادم‌وگفتم‌چه‌بلایی‌سرفرشم

اومده.گفتندبایدبیاببین‌وکارشناسی‌کننند‌وبعدحوداا‌دوساعت‌

اومدن‌‌فرش‌دیدندوکارشناس‌‌گفت‌بایدشسته‌بشه‌ورنگبرداری

واگرنیازباشه‌بایدقلم‌کاریم‌بشه‌گفتم‌درست‌میشه‌مثل‌روزاولش

گفت‌تاجایی‌که‌به‌بافت‌قالی‌خسارت‌واردنشه‌ماروش‌کارمیکنیم‌

بعدارتوافق‌‌باکارشناس‌که‌خیلی‌ادم‌مودب‌‌بودگفت‌زمان‌تحویل‌انشالا

یک‌هفته‌دیگه‌.

بعدازیک‌هفته‌فرش‌اوردن‌توکاوروبسته‌بندی‌شده‌شیک‌فرش‌بازکردم

باورتون‌نمیشه‌‌فرشم‌‌شده‌بودمثل‌روزاول‌خیلی‌خوشحال‌شدم‌

خیلی‌خوب،تمیزواثری‌هم‌ازتداخل‌رنگ‌توفرش‌نبود‌‌هرمبلقی‌

گرفتند‌حلال‌شون‌باشه‌‌وزنگ‌زدم‌به‌قالیشویی‌اقدسیه‌تشکرکردم

درظمن‌چون‌کارخونه‌مال‌خودشون‌همه‌جاتهران‌سرویس‌دارند

شمارشون‌میزارم‌‌🙏🙏🙏🙏

۸۸۵۲۱۵۱۶_

۲۲۴۵۶۵۶۵

۷۷۱۳۹۱۸۰

به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا خیییییلی تمیز میشه 🥰 و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

قالیشویی سه سوت بهترین قالیشویی در تهرانه که همه جا هم شعبه داره 

من همیشه فرشامو به قالیشویی در آزادی میدم نزدیکمونه‌

عالی میشورن زود هم تحویل میدن..

میشه واسه پدرشوهرم یه صلوات بفرستید مشکلش حل بشه..ممنونم

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

قالیشوییی میانا کلاهبردار واقعی هستن . بی ادب و قیمتای فضاییی البته تو تماس اول پشت تلفن خیلی باکلاس هستن و منصف . برای شستن مبل اومدن از قیمت هر صندلی ۳۰ تومن پشت تلفن رسیده به ۱۰۰ تومن . میگه صندلیا کثیفن. خب تمیز بودن زنگ میزدم بیان بشورن. فرشی که ۶ ماه پیش خودشون به عنوان فرش ماشینی معمولی شستن الان میگن ابریشم داره و تراکمش بالا هست پس قیمت برابر دستبافت حساب میشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز