2777
2789
عنوان

زايمان

614 بازدید | 44 پست

دو ساعت پيش دردم گرفت رفتم بيمارستان براي سزارين ك معاينه كردن گفتن ٥ سانت باز دهانه رحم و گفتن ك طبيعي زايمان كن.. موندم چه كنم ميترسم زياد باشه درردش گفتن اپيدورالم ميتوني.. كسايي ك تجربه داشتن بيان بگن لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاریخ سزارینت برای کی بود؟

مگه بخوای سزارین بشی بازم معاینه داره؟ 😕

ولی بنظرمنم ک خیلی از طبیعی میترسم الان ک نصف راه برات حل شده اپیدورال طبیعی انجام بده. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

برو طبیعی بااپیدورال ... تو نصفه راهو رفتی دختر....انشاالله به راحتی زایمان کنی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

فکر کنم استارتر رفت زایمان کنه😊😊😊😊

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
برو طبیعی بااپیدورال ... تو نصفه راهو رفتی دختر....انشاالله به راحتی زایمان کنی

اپیدورال یعنی چی

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
اپیدورال یعنی چی

همون که میگن زایمان بدون درد .... ماسک بهشون میدن که همراه بامسکنه ....البته فکر کنم ....دقیقش رو نمیدونم فقط میدونم تو کاهش درد خیلی موثره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز