2821
2789
عنوان

زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 44 پست
همون که میگن زایمان بدون درد .... ماسک بهشون میدن که همراه بامسکنه ....البته فکر کنم ....دقیقش رو نم ...

ماسک‌رو زن داداش من همین ۳ روز پیش‌زایمان کرد گرفته بود

فوق‌العاده بد بود واسش

بدنشو سنگین و بیجون‌کرده‌بوده نمیتونسته‌زور‌بزنه ، تازه درد‌ رو‌هم حس میکرده

خلاصه که خیلی پشیمون بود

اپیدورال‌تزریق امپول به نخاعست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چهارسانت بازشد. بچه اومده بود پایین از درد مردم فقط چطور تحمل کردی  بمن گفتن دوتا بند انگشت ...

نه منم تاشش سانت دردنداشتم خییلی کم بود دیگه امپول فشارو که زدن دردم شروع شد

نه منم تاشش سانت دردنداشتم خییلی کم بود دیگه امپول فشارو که زدن دردم شروع شد

اهان. البته من هجده ساعت امپول فشاربهم تزریق میشد ولی فقط چهارسانت یابهتربگم دوسانت بازشد دردش وحشتناک بود 

یه امپول میزنن از کمربه پایین بی حس میشه 

پس اون که من گفتم چی بود🤔🤔

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ماسک‌رو زن داداش من همین ۳ روز پیش‌زایمان کرد گرفته بود فوق‌العاده بد بود واسش بدنشو سنگین و بیجون ...

اره شنیدم باعث میشه نتونی درشت زور بزنی چون بیحال میشی ولی خیلیهام میگن خوبه🤗من نمیخام فعلا بش فکر کنم میترسم یهو استرس بگیرم تا موقع زایمانم😂😂خداکمکم کنه انشاالله

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اونم یه نوع مسکنه ماسک اکسیژن واسه اینکه کمتر درد بکشی ولی اپیدورال بهتره

اهان ...مرسی😊

این از این امپولا نیست که تو سزارین میزنن ؟؟ بعدش کمر درد میمونه واسه ادم 

اگه اون باشه که خوب نیست میگن باعث کمر درد میشه بعد زایمان