2777
2789
عنوان

درد زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست
منم انگلیس هستم دقیقاً هم متولد ۱۹۸۷ هستم ☺️ دو ماه پیش زایمان کردم اگه سوالی داشتی در خدمتم😊

اخییی نازی تبریک میگم.. چه خووب هم سن هم هستیم .. کدوم شهرین ؟سوال ک زیاددددده .. اول اینکه چرا انقد پزشکاشون بیخیالن😂😂 بچه اولتونه؟؟؟؟؟اگه طبیعی زایمان کردی بهم بگوووووو چطوری بوووود؟؟؟؟؟من بچه دومه . اولی سزارین بود اما ۷ سال میگذره .. گفتن طبیعی بیارم . خیلی میترسم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

درسته وقتت نشده ولی با کارایی مینثتونی زایمانتو جلو بندازی 

مثل ماساژ شکم با روغن یا وازلین 

راه رفتن 

ماساژ پرینه با روغن و اینکه روغن رو تا ی بند انگشت ب واژنت هم بزن 

فقط وقتی دردات بیشتر شد ی حموم اب گرم کن و ی استکان گلاب بخور و برو ک بسلامت زایمان کنی

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دردام چي ميگن اولش خيلي شديده و هر ده مين.. ديشبم مركوس دفع كردم

مرکوس چیه ؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اخه من سزاريني هستم الانم برم بستريم ميكنن احتمالا ولي اگه وقتش نباشه نميخوام زودتر زايمان كنم تا بم ...

ن وقتشه دیگه اخه سزارین ک دو هفته تا بیست روزم زودتر انجام میشع 

مشکلت چیه ک سزارین میشی ؟

اخییی نازی تبریک میگم.. چه خووب هم سن هم هستیم .. کدوم شهرین ؟سوال ک زیاددددده .. اول اینکه چرا انقد ...

ممنونم عزیزم، منچستر هستم، بچه اولم هست و پسر هست، زایمانم طبیعی بود و دیابت بارداری هم داشتم که البته مرزی بود و فقط رژیم غذایی داشتم بدون دارو، پزشکاشون کلاً تأکید رو زایمان طبیعی دارن البته خب پیش میدوایف میفرستن اگه لازم شد دکتر میفرستن، شما رو نظر چی دادن؟ گفتنطبیعی یا سزارین؟داستان زایمانم هم طولانیه قشنگ برات مینویسم بدونی😊

اخییی نازی تبریک میگم.. چه خووب هم سن هم هستیم .. کدوم شهرین ؟سوال ک زیاددددده .. اول اینکه چرا انقد ...

آهان راستی گفته بودی طبیعی، خب طبیعی درد داره😓 اما میگذره دیگه، به من گاز دادن در تمام طول زایمان، یه جورایی منگ شده بودم و تو آسمونا بودم کلاً هیچی جز چند تا صحنه مبهم یادم نیست انگار تمام اون چند ساعت درد تو چند دقیقه گذشت، زایمان اپیدورال هم میکنن شنیدم، اما گس اند ایر  خیلی خوب بود

ممنونم عزیزم، منچستر هستم، بچه اولم هست و پسر هست، زایمانم طبیعی بود و دیابت بارداری هم داشتم که الب ...

به به شهر باروونیه منچستر.. خدارو شکر ک زائمان کردی و راحت شدی. انقد دلم ازین میدوایف پره ک نگووووو ... وقتی متوجه شدم باردارم رنگ زدم وقت بگیرم .. گفتن زنگ میرنیم .. ۳ ماه شددددد اینا زنگ نزدن منم  لک بینی داشتم . ی هو خونریزی کردم تو ۱۱ هفته رفتم بیمارستان . ک بعد متوجه شدن دو قلو باردار بودمو یکیش افتاده . خلاصه بعد اون ۳ باری سونوم کردن تا ب الان .. میدوایفم میاد تو خونه چکم میکنه . اون سری ک اومد گفت میتونی طبیعی بیاری😑😑😑😑منم لال شدم اما باید ی چاخانی جور کنم 😂😂😂😂خداییی مسخره تر ازین دکترا ندیدممممم🤣

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
آهان راستی گفته بودی طبیعی، خب طبیعی درد داره😓 اما میگذره دیگه، به من گاز دادن در تمام طول زایمان، ...

اره ب منم گفت انتخاب کنی چند مدله . تو آب و اپیدورالو اون یکی نمیدونم چطوریه؟؟ هر کدوم درد نداشته باشه من راضیم😒😒😒😒

به به شهر باروونیه منچستر.. خدارو شکر ک زائمان کردی و راحت شدی. انقد دلم ازین میدوایف پره ک نگووووو ...

اره میدونم چی میگی، الانم هلس ویزیتورم دیگه نمیاد منو ببینه، مشکل شیردهی دارم اما عین خیالشون نیست، زیر بار طبیعی نری بهتره یه چیزی بگم باور نمیکنی، من خیلی شانس آووردم چون تو اون بیمارستانی که من برای زایمان رفتم دردهای زایمان داشت منو از پا در میاورد که برگشتن گفتن تو لیبر جا نیست و ممکنه تا فردا ظهر مجبور باشی همینجور درد بکشی و صبر کنیبعد خودشون منو فرستادن تو وان آب گرم که همونجا شانس اووردم و کیسه ابم پاره شد وگرنه مجبور بودم تا فرداش اون درد رو تحمل کنم، حقیقتش اون جمله ای که نوشتی در مورد فاصله نظر منم هست😢 اونجا فقط یاد مادرم بودم که الان تو ایران ازم دوره 😢😢😢 

اره ب منم گفت انتخاب کنی چند مدله . تو آب و اپیدورالو اون یکی نمیدونم چطوریه؟؟ هر کدوم درد نداشته با ...

گاز عالی بود، خلاصه با تمام بالا و پایینش و سختیش طبیعی این خوبی رو داره که میای خونه انگار زایمان نکردی، کلا عوارض خاصی نداره بجز بخیه 😰باید باهات روراست باشم 😂😂😂

اره میدونم چی میگی، الانم هلس ویزیتورم دیگه نمیاد منو ببینه، مشکل شیردهی دارم اما عین خیالشون نیست، ...

عزیزم تنهایی واقعا سخته مخصوصا ما ک اینجا جز شوهر کسی و نداریم 😔اما خدا بزرگه میفهمم چی میگی کلا شهرای شلوووغ مثل لندن و منچستر و بقیه رسیدگیشون خییزلی کمتره بخاطر مهاجرا.. ما لیدز بوودیم اما واسه ی دکتر رفتنم کلی باید التماس میکردم و تازه ی ماه بعد وقت میداد.. منم اولش زبانم خوب نبود میرفتم چرتو پرت میگفتم🤣🤣🤣کلا اذیت شدم اونجا . اما شهرمونو عوض کردیم و اومدیم سمت شمال . شهررر کوچیکیه towne... اماااا فقط بخاطر رسیدگی و خونه های تمیزش اومدم اینجا . دوستمم تو لندن ک بوود میگفت بیمارستاناش اذیت میکنن . ولی اینجااا جرات ندارن .. همین ازمایش غربالگریو میگفتن دیر شده نده گفتم مشکل من نیست بابیییید بگیرین ک گرفتن . .. حالا ببینم خدا چی میخواد .. هنوزم لک بینی دارم یماهه اما میگن طوری نیس. نه امپول میدن نه شیاف😒

اره میدونم چی میگی، الانم هلس ویزیتورم دیگه نمیاد منو ببینه، مشکل شیردهی دارم اما عین خیالشون نیست، ...

عزیزم  واقعا  فاصله  تجربه ای بیهوده است ..😔😔😔من هر سال ایرانمو میرم اما امسال نمیتونم با بچه هاااااااا😐غمم گرفته

گاز عالی بود، خلاصه با تمام بالا و پایینش و سختیش طبیعی این خوبی رو داره که میای خونه انگار زایمان ن ...

میترسم بگوزم ابروووم بره جلوو شوهرررر 😂😂😂😂بخیه رو میشه تحمل کرد . بحث ابروعه😂😂😂

اینجوری که شما میگید یعنی رسیدگی پزشکی تو ایران بهتره؟

نمیدونم اما تو ایران واسه خونریزی شیاف میدن اخه .. ب اینا ک میگم کلا اعتقاد ب دارو ندارن . همه چی طبیعی . بمیری هم قرص نمیدن میگن اب میوه بخور👣😑😑نمیدونم از ی طرفم خدایی سالم ترن . میگن جرااا باید با قر و دارو چیزی و نگه داشت . بدن خودش ویتامین داره.  ازین حرفا