كسي بيداره.. من سه روزه شب ها درد و انقباض منظم ميگيرتم.. روز اول ك رفتم بيمارستان تا اونجا برم هم دردام كمتر شد هم اينكه معاينه كرد و گفت زوده و با دارو دردام كمتر شد.. بعد اون دوشب ك بادردشديد از خواب بيدار ميشم وانقباض منظم از ساعت ٣،٤ صبح.. ولي تا پاميشم و اماده شم و برم بيمارستان دردام كم ميشه و انقباضمم كمتر.. الانم اماده نشستم نميدونم چكنم واقعا..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تجربه ای ندارم عزیزم . امیدوارم ب زودی زایمان راحتی کنی..
وووای حالتو دوست دارم😘😘😘😘
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اگه سزارینی هستی که الانا باید بری که تا حالت خوبه انجام بدن برات، اگر هم طبیعی باشه که یه قرص به حالت شیاف میزارن و دهانه رحم باز میشه و بعد کیسه اب رو پاره میکنن و بچه میاد، هرچی حالت موقع سزارین بهتر باشه راحت تر بی حسی انجام میشه