2777
2789
عنوان

یکی بیاد😭

174 بازدید | 22 پست

شوهرم امروز گفت چون جیغ جیغی هست میخام طلاقت بدم فقط موقع دعوا کسی اذیتم کنه اینجوری میشم. پریروز دعوامون شد زخم زبون هی زد عصبی شدم جیغ زدم تااخر خفه شد ساکت شد. ول نمیکرد اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جیغ جیغ نکن جدی میگم 

مردا رو این موصوع حساسن

منم شوهرم بسیار حساس بود هر وخت عصبانی شدی بیا یقشو بگیر با صدای ازوم بگو صدامو بالا نیار و حرفتو بزن بعد هم ول کن برو تو اتاق 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
این مردا هم جدیدا چه دست به طلاقشون خوب شد... 

اخه مهریه دیگ قسطی شده با مبلغ خیلی کم. گفت مهرتم میدم پولدارم نیس گفت نهایت قسط دیگ. اینم رو بقیه قسطام. فوقش میرم زندون میخورم میخابم

خوب جیغ جیغ نکن جدی میگم  مردا رو این موصوع حساسن منم شوهرم بسیار حساس بود هر وخت عصبانی شدی ...

اخه خیلی اذیت شدم شوهرسابقم کتک میزد شکاک بود خودش خیانت میکرد  خرجی نمیداد بهم واس ی حموم منو تهمت و کتک میزد. الانم این بی بخار شل وارفتست میره سرکار میاد میخابه این کار هرروزشه. تفریح گردش پارک نداریم. کلید واسم نمیزنه. قفل درمون گیر داره. میگ مستاجریم واس این درست نمیکنه دوماهی یبار میبره منو مغازه ک کارمیکنه. چندساعت. آبمیوه فروشی کارمیکنه 

اگه برا این میخواد طلاقت بده بهتر که زودتر طلاقتو بگیری والا

خودش امروز گفت بعدم گفتم چرا گفت اوندفه خونه عموت بودیم اخه دخترعموم از حسادت پررو جلوی شوهرم بهم پرید منم جوابشو دادم این میگ نه. نباید جواب بدی ساکتو میبستی میرفتیم.