2777
2789
عنوان

یکی بیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ول نمیکرد هی میگفت ادامه داد منم خسته شدم اینجوری ساکتش کردم خب

اووف کاش میشد اینطور وقتا بشه سکوت کرد منم زود عصبی میشم متاسفانه ولی واقعا سکوت بهترین جوابه هم طرف میسوزه هم توش هیچ حرفی نیست

پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
اووف کاش میشد اینطور وقتا بشه سکوت کرد منم زود عصبی میشم متاسفانه ولی واقعا سکوت بهترین جوابه هم طرف ...

شوهرم خیلی زرنگه تو حرص درآوردن. بازن قبلیشم همینکارو میکرد هی قهربودن اخر طلاق گرفتن

شوهرم خیلی زرنگه تو حرص درآوردن. بازن قبلیشم همینکارو میکرد هی قهربودن اخر طلاق گرفتن

اگه قصد طلاق نداری فقط تو دعوا سکوت کن،عجب آدمیه چ راحت از طلاق حرف نیزنه مگه آخه الکیه

اگه قصد طلاق نداری فقط تو دعوا سکوت کن،عجب آدمیه چ راحت از طلاق حرف نیزنه مگه آخه الکیه

گفت من از زن جیغ بزنه بدم میاد. خودش خیلی تن صداش یواشه همه خانوادش اینجورین. حتی خواهرم ک یبار مدل حرف زدن شوهرمو دید بدش اومد گفت مگ دختره

گفت من از زن جیغ بزنه بدم میاد. خودش خیلی تن صداش یواشه همه خانوادش اینجورین. حتی خواهرم ک یبار مدل ...

ایشالا خدا آدمش کنه،تو هم سعی کن خودت رو کنترل کنی  و هم ناراحت نباش این هم بگذرد 

ایشالا خدا آدمش کنه،تو هم سعی کن خودت رو کنترل کنی  و هم ناراحت نباش این هم بگذرد

انقد شل وله. پاشو الان انداخت روم اذیت شدم گفتم بردار سه بار گفتم تا برداره. خیلی آروم بیخیاله. موقع دعوا زخم زبون میزنه عصبیم میکنه. کلا غریبه پرسته بخاطر غریبه همسایه بمن اومده فحش میده منم حرصم دراومد