aseman۳۱۳ مدیر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 عنوان یکی بیاد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست شوهرم امروز گفت چون جیغ جیغی هست میخام طلاقت بدم فقط موقع دعوا کسی اذیتم کنه اینجوری میشم. پریروز دعوامون شد زخم زبون هی زد عصبی شدم جیغ زدم تااخر خفه شد ساکت شد. ول نمیکرد اخه 1397/11/21 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 جيغ نزن اخه ول نمیکرد هی میگفت ادامه داد منم خسته شدم اینجوری ساکتش کردم خب
هستی94 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 526 زن قبلیش 1000تا بود مجبور کرد ببخشه نمیدونم بامن میخاد چکارکنه لعنتی پس سابقه داره پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
هستی94 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 526 اخه ول نمیکرد هی میگفت ادامه داد منم خسته شدم اینجوری ساکتش کردم خب اووف کاش میشد اینطور وقتا بشه سکوت کرد منم زود عصبی میشم متاسفانه ولی واقعا سکوت بهترین جوابه هم طرف میسوزه هم توش هیچ حرفی نیست پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 اووف کاش میشد اینطور وقتا بشه سکوت کرد منم زود عصبی میشم متاسفانه ولی واقعا سکوت بهترین جوابه هم طرف ... شوهرم خیلی زرنگه تو حرص درآوردن. بازن قبلیشم همینکارو میکرد هی قهربودن اخر طلاق گرفتن
هستی94 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 526 شوهرم خیلی زرنگه تو حرص درآوردن. بازن قبلیشم همینکارو میکرد هی قهربودن اخر طلاق گرفتن اگه قصد طلاق نداری فقط تو دعوا سکوت کن،عجب آدمیه چ راحت از طلاق حرف نیزنه مگه آخه الکیه پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 اگه قصد طلاق نداری فقط تو دعوا سکوت کن،عجب آدمیه چ راحت از طلاق حرف نیزنه مگه آخه الکیه گفت من از زن جیغ بزنه بدم میاد. خودش خیلی تن صداش یواشه همه خانوادش اینجورین. حتی خواهرم ک یبار مدل حرف زدن شوهرمو دید بدش اومد گفت مگ دختره
هستی94 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 526 گفت من از زن جیغ بزنه بدم میاد. خودش خیلی تن صداش یواشه همه خانوادش اینجورین. حتی خواهرم ک یبار مدل ... ایشالا خدا آدمش کنه،تو هم سعی کن خودت رو کنترل کنی و هم ناراحت نباش این هم بگذرد پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
aseman۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 2397 ایشالا خدا آدمش کنه،تو هم سعی کن خودت رو کنترل کنی و هم ناراحت نباش این هم بگذرد انقد شل وله. پاشو الان انداخت روم اذیت شدم گفتم بردار سه بار گفتم تا برداره. خیلی آروم بیخیاله. موقع دعوا زخم زبون میزنه عصبیم میکنه. کلا غریبه پرسته بخاطر غریبه همسایه بمن اومده فحش میده منم حرصم دراومد