2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ۵ ماهه باردارم هستم یعنی مثلا خودمو ویشگون میگیرم حس میکنم ولی میگم این من نیستم یکی دیگست یعنی ...

احتمالا بخاطر بارداری هورمونات ریخته بهم

قبل بارداری هم اینجوری شده بودی؟

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

خب اصلا اینطور فکر کن. خودت نباش یکی دیگه باش. مگه خود یعنی چی؟ من یعنی چی؟ اصلا من وجود داره؟ فرض کن یکی دیگه هستی. ما هرقدرم ادعای خودشناسی کنیم خودمونو نمیشناسیم نمیدونیم من یعنی چی. چون به ذات درونی مون آگاه نیستیم. ذات هممون یکسانه ما همه یکی هستیم. پس اینکه تو من باشی یا من تو هیچ فرقی نداره. ما فقط اومدیم نقشمونو در این مرحله از دنیا بازی کنیم و بریم. حالا شما فرض کن که اصلا نقشت عوض شده، سعی کن خوب بازی کنی همین. تو با هر حرکتت هر نفست توی کل دنیا تاثیر میذاری، حالا مهمه که تو تو باشی یا نباشی؟ مهم اینه که چه تاثیری میذاری.

الان به خودم بگم منم  

ی سوال

اگه تو خودت نیستی

پس کی هستی؟

دخترخالتی؟

دختر همسایه ای؟

دور از جون هووی خودتی؟

مادر بزرگ خودتی؟

نتیجه خودتی؟

ی زن بلوند آلمانی هستی؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ی سوال اگه تو خودت نیستی پس کی هستی؟ دخترخالتی؟ دختر همسایه ای؟ دور از جون هووی خودتی؟ مادر بز ...

نه خودمم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
خب اصلا اینطور فکر کن. خودت نباش یکی دیگه باش. مگه خود یعنی چی؟ من یعنی چی؟ اصلا من وجود داره؟ فرض ک ...

دقیقا هرچی تو خودم میگردم خودمو نمیشناسم من رو حس نمیکنم دقیقا اینجوریم هرچی میگردم تو خودم به من نمیرسم

نمیتونم بگم ولش کن

چون همش ذهنت درگیره

منم یجور دیگه بودم

ی مدت خواب های وحشتناک میدیدم

خواب می‌دیدم شوهرم تو بغلم مرد

خواب دیدم پسرم پونزده سالش بود مرد

در حالی ک من اصلا بچه ندارم

یبار خواب میدیدم سه تا خواهر دارم

یبار خواب میدیدم تک بچه ام

یبار خواب می‌دیدم ی مرده دنبالمه

و...

و نمیتونستم هم کاریش کنم

هنوز هم هر وقت با استرس بخوابم خواب های وحشتناک قتل و خودکشی و تجاوز و... میینم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خب اصلا اینطور فکر کن. خودت نباش یکی دیگه باش. مگه خود یعنی چی؟ من یعنی چی؟ اصلا من وجود داره؟ فرض ک ...

فقط به این میرسم که بیتام یه سری خاطرات هویت دارم همچیم احساس میکنم فقط به خودم نمیرسم نمیدونم من یعنی چی

ببین کتاب معرفت النفس حاج آقا طاهر زاده رو بخون

تو نت هم سرچ کنی احتمالا پی دی آف اش میاد

من کلاس های رو میرفتم عالی بود

همش هم در مورد من و اثبات من بود

ببین کتاب معرفت النفس حاج آقا طاهر زاده رو بخون تو نت هم سرچ کنی احتمالا پی دی آف اش میاد من کلاس ...

باشه مرسی گلم