2777
2789
عنوان

جایگزین برنج....

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 67 پست

من خودمم دریت میکنم درواقع برنج بلعردرست میکنم.

لوبیا چشم بلبلی میزارم میپزه بعد یه پیمانه بلغور وبا ۱ونیم پیامانه برنج ولوبیا میریزم توقابلمه مثل حالتی ک برنج دم میزارین میزارم میپزه ودم کنی وتمام باهاش سالاد شیرازی میدرستم وماست موسیر خیلیم عالیه

ترکا بهش میگن کُپمَه یا یارمَه چلو. مادرشوهرم میپزه معرکه میشه. پیازداغ فراوون. رب. هویج و سیب زمینی نگینی. نمک. فلفل. زردچوبه. بعضیا رشته پلویی هم قاطیش میکنن. اتفاقا امروز ب شدت هوس کرده بودم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهم درست میکنیم خوشمزه س و مقوی منم توهمین فکر بودم جای برنج دیگه اینو بپزم ولی بچه هام نمیخورن باع ...

من نخوردم تا حالا 

طعمش چجوریه؟حس میکنم مث سوپ جو باشه شایدم نه 😕😕😕😕😣😣😣😣😣😣

دوسدارم بخورم الان 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
من خودمم دریت میکنم درواقع برنج بلعردرست میکنم. لوبیا چشم بلبلی میزارم میپزه بعد یه پیمانه بلغور وب ...

من مخلوط هنوز استفاده نکردم. اما قطعا خوشمزه میشه. ممنونم

من نخوردم تا حالا  طعمش چجوریه؟حس میکنم مث سوپ جو باشه شایدم نه 😕😕😕😕😣😣😣😣😣😣 دوسدارم ...

من درست کردم بخاطر عطر دارچین و پیاز داغ خیلی خوش طعم هست. امتحان کنید ضرری نداره شاید دوست داشتین و خوشتون اومد.  

من خودمم دریت میکنم درواقع برنج بلعردرست میکنم. لوبیا چشم بلبلی میزارم میپزه بعد یه پیمانه بلغور وب ...

قاطی با برنج منظورتونه

یه زمانی هم گالیله مشرک اعلام شد و به جرم توهین به کتاب مقدس زندانی شد😉
من نخوردم تا حالا  طعمش چجوریه؟حس میکنم مث سوپ جو باشه شایدم نه 😕😕😕😕😣😣😣😣😣😣 دوسدارم ...

جو نیست که بلغور گندمه اگه خوب درست بشه یعنی نه زنده باشه و نه له بشه اره خوشمزست

اره عزیزم قاطی به برنج بپزه واینکه لوبیا چشم بلبلی هم جدابپز بسور بابرنج وبلعوربزاربپزه بعدش دم کنی ...

امتحان میکنم ممنون🌸