2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 72 پست
اره ولی مثال میزنم عموی من 3 سال پیش عمل کرد تازه قیافش زشت ترم شد نسبت ب قبل 🤦

باید دیگه اعتماد به دکتر کرد بنظرمن بینی اگه طبیعی عمل شه همیشه قشنگه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
به نظر من ترمیم کنی بدتر نشه یه وقت.ولی خواستی ترمیم کنی  دکتر زمانیان تو اشرفی اصفهانی اون خیل ...

چرا قطعا که باید ترمیم کنم چون واقعا رو مخم رفته مرسی میرم کاراشو نگا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد خوده اينجورى فكر ميكنى كه خيلى بد شده اگه تازه عمل كردم تا يه سال ورم داره و فرمش مشخص نميشه ...

تقریبا ۶ ماهه عمل کردم میدونی کلا اون فرمی که من دوست داشتم در نیاورده

خب پس هنوز به قيافه ى جديدت عادت نكردى بالاخره بعد از عمل يه ادم ديگه ميشه

نه میدونی عادت نیست وقتی یه چیزی از همون اول مطابق میلت نباشه دیگ هیچ وقت نمیتونی باهاش کنار من اینجوریم کلا نجفی هر کاری خودش بخواد رو صورت مریض میکنه بعد میگ نه قشنگه

من خیلی خودم ترسوام تازه تونستم تا حدودی به ترسم غلبه کنم برم واسه عمل ولی میگن خیلی درد داره و اینح ...

نگران نباش اصلا درد نداره فقط من یادمه پارسال وقتی پانسمان و باز کرد و برای اولین بار دماغم و دیدم تا شب گریه کردم فکر کردم خیلی زشت شدم همه می گفتن ورم داره ولی من پشیمان بودم حسابی و می گفتم چقدر زشت شدم اصلا انگار یکی دیگه تو آینه بود، ولی با گذشت یک ماه کم کم ورم که کم شد دیدم چقدر قشنگ شده و الان که یکسال و نیم گذشته همه اونهایی که میگفت عمل نکن بینی ولی داره حالا میگن چقدر خوب شد عمل کردی چقدر بهت میاد و خودم هم خیلی راضی هستم .... اینها رو گفتم که بدونی احساس بعد از عمل از درد عمل بیشتر آدم و آزار میده ولی احساس یکسال بعد خیلی خوبه البته اگر دکتر منتخب شما کارش خوب باشه که انشالله هست 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
نگران نباش اصلا درد نداره فقط من یادمه پارسال وقتی پانسمان و باز کرد و برای اولین بار دماغم و دیدم ت ...

مرسی عزیزم❤حرفات واقعا ارومم کرد امید وارم چون واقعا همه استرستم سر تامپون کشیدنه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺