2777
2789

من هفته 35بارداری ام .یکی دوساعت پیش ی مایع خیلی رقیق بافشار و گرما خارج شد ازم نفهمیدم کیسه آبه یا ترشحات رحم.تا اینکه چند دقیقه پیش یه مایع دقیقا عین آب بدون هیچ گرما و فشاری عین آبی ک از شیر میاد ازم چکید

چی کار کنم خیلی نگرانم.اگه نشتی کیسه آب باشه چی

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریع برو بیمارستان 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

برای کسایی که بعدا سرچ میکنن 

من نشتی کیسه اب نداشتم رفتم بیمارستان تست امینوشور دادم حدود 200تومنم پولش شد فک کنم

ولی راه تشخیصش اینه یه نوار بذارید تو خونه کارای معمولی کنید یعنی منظورم اینه نخوابید

اگه بعد دوساعت خیس شد پدتون نه اینکه در حد ترشحات نعمولی که خیس میکنن پد رو اون موقع بدونید احتمالا کیسه اب نشتی داده

ویا یه شورت تیره بپوشید بعد یه مدت اگه خیس شد و بی رنگ بود مایع کیسه اب هست اگه سفید و زرد و رنگی بود ترشحه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️