2777
2789

آمپول استفاده کردی؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول استفاده کردی؟

نه عزیزم  ی دوره لتروزول استفاده کردم اونم کیست شد ۲۸ روز ۱۲ سیکل امپول داده بودن دوتا که دکتر گفت زدنش فایده نداره😞

چکار کنم پریود شدم برم پیشش؟

نه عزیزم  ی دوره لتروزول استفاده کردم اونم کیست شد ۲۸ روز ۱۲ سیکل امپول داده بودن دوتا که دکتر ...

آره عزیزم حتما برو احتمالا لتروزول بهت نمیده. به نظرم مشکل‌خاصی نداری ان شاءلله به زودی مامانی میشی. مگه دکترت حرف از آی یو آی زده یا خودت میگی؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
قرص لتروزول از ۳ تا ۷ پریود خوردم روزی دوتا کیست داد ۲۸ میل کع امپول هم داشتم گف نزن بیفایدس😔 اولین ...

من همکارم شرایطش مثل شماست قرص لتروزول و دوفاستون و امپول داد از فردا باید اقدام کنه 

سونو داده دکتر گفته میتونه  نزدیکی کنه

نه خودم میگم گفته نتیجه میگیری

آها پس فکرتو درگیر نکن آرامش داشته باش .. به نظر منم نتیجه میگیری توکل به خدا

آها پس فکرتو درگیر نکن آرامش داشته باش .. به نظر منم نتیجه میگیری توکل به خدا

ممنون اما ۸ ماهه بخدا الکی علافم ۶ ماه که طبیعی نشدم ماهه پیش تمومه ازمایشات تیروئید پرولاکتین دادم هیچی تبود شوهرمم سالمه فقط گفتن فولیکولت بزرگه 😞😭

ممنون اما ۸ ماهه بخدا الکی علافم ۶ ماه که طبیعی نشدم ماهه پیش تمومه ازمایشات تیروئید پرولاکتین دادم ...

اشکال نداره گلم خداروشکر که مشکلی ندارین اونم با دارو حل میشه آمپول میده که فولیکولات آزاد بشن به نظرم خیلیییی زود نتیجه میگیری من نزدیک دو سال منتظر بودم 

نتیجه گرفتین؟ من خیلی ناراحتم دلم شکسته

من چند ماه که طبیعی اقدام کردم نشد.. بعدش نزدیک یکسال دکتر رفتم دارو بهم داد یه بارم آمپول داد بازم نشد که گفت بهتره آی یو آی کنی. ولی من رفتم موسسه ناباروری ماه اول دارو و آمپول دادن نشد ماه دوم آمپولامو عوض کردن الحمدلله الان باردارم