دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم ی دوره لتروزول استفاده کردم اونم کیست شد ۲۸ روز ۱۲ سیکل امپول داده بودن دوتا که دکتر ...
آره عزیزم حتما برو احتمالا لتروزول بهت نمیده. به نظرم مشکلخاصی نداری ان شاءلله به زودی مامانی میشی. مگه دکترت حرف از آی یو آی زده یا خودت میگی؟
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
آها پس فکرتو درگیر نکن آرامش داشته باش .. به نظر منم نتیجه میگیری توکل به خدا
ممنون اما ۸ ماهه بخدا الکی علافم ۶ ماه که طبیعی نشدم ماهه پیش تمومه ازمایشات تیروئید پرولاکتین دادم ...
اشکال نداره گلم خداروشکر که مشکلی ندارین اونم با دارو حل میشه آمپول میده که فولیکولات آزاد بشن به نظرم خیلیییی زود نتیجه میگیری من نزدیک دو سال منتظر بودم
من چند ماه که طبیعی اقدام کردم نشد.. بعدش نزدیک یکسال دکتر رفتم دارو بهم داد یه بارم آمپول داد بازم نشد که گفت بهتره آی یو آی کنی. ولی من رفتم موسسه ناباروری ماه اول دارو و آمپول دادن نشد ماه دوم آمپولامو عوض کردن الحمدلله الان باردارم