2777
2789
عنوان

بباین دورهمی بگیریم فقط مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 25 پست
منم هستم یک خاطره از کودکت بگو

ی بارفته بودیم پیک نیک اطراف شهر

دخترم یک ساله بود.ی آقایی داشت با تلفن بلند بلند حرف میزد یهو دخترم با صدای خیلی بلند گفت هوووو    

طرف برگشت با حالت بهت نگامون کردبعد صداشو آورد پایین  

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بارم دوسالش بود رفته بودیم شهرستان ،رفتیم سرچشمه 

دخترم بغل مادرشوهرم بود هی میگفت ننه توروخدا منو نندازی تو آب شناکنم   

من ماهی نیستما  

ی بارم دوسالش بود رفته بودیم شهرستان ،رفتیم سرچشمه  دخترم بغل مادرشوهرم بود هی میگفت ننه توروخ ...

😂😂😂من کیک می خواستم بپزم بعدش کاملا خراب شد بعد دخترم کیکو خورد می گفت وای چه خوشمزه اس بعد حالت تهوع بهش دست می داد که داره به زور می خوره گفتم مادرجان نخور گفت نه زحمت کشیدی با بخورم😂

خودکار کو امضا بزنم؟ خودکار نیس که😁
کتک و دادزدن

اره قبلاً خيلي خودمو كنترل ميكردم .....

دوتا پسر دارم 

اما الان از وقتي زايمان كردم ديگه نميتونم اعصابم نميكشه خيلي عصبي شدم حتما يه سيلي رو دستش ميزنم .....

خودم خيليييييي ناراحت ميشم خيلييييي ....

احساس خستگي دارم ديگه حالم از همه چي به هم ميخوره از تنهايي از زندگي از بچه از زاييدن از كار ......

ولي به روي خودم نميارم و همه كارامو انجام ميدم به بچه ها ميرسم .....

ولي تحمل جيغ و داد و خرابكاريشو ندارم سه سالشه قبلاً خيلي تحمل داشتم خيلييييييي اما الان نه بعضي وقتها گريه ميكنم ميزنم تو سر خودم ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
اره قبلاً خيلي خودمو كنترل ميكردم ..... دوتا پسر دارم  اما الان از وقتي زايمان كردم ديگه نميت ...

آخی عزیزم 

درک میکنم خیلی سخته

من افسردگی بعد زایمان داشتم متاسفانه روی دخترمم تاثیر منفی گذاشت شلوغ و لجباز و عصبی هست

فقط از خدا میخوام کمکم کنه بتونم جبران کنم وگرنه تا ابد مدیون بچه ام میشم