2777
2789
عنوان

بی خوابی نوزاد۵ماه ونیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 39 پست
بعضی اوقات دکتر دارو میده واسه بیخوابی نوزاد اگه بخوای میتونی استفاده کنی چون اینجوری خودت هم خیلی ا ...

ب دکترش گفتم هیچ دارویی نداد

نگران اینم ک اگه خواب نباشه رشد خوبیم ورکار نیست

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از۴ماهگی داسته و قرص اسپرازول میخوره از اون ب بعد با رژیم سنگینی ک دارم دیگه بالا نیاورده و ماهی ...

خوب دلیلیش همون رفلاکس هست

ای لعنت بر رفلاکس

خداروشکر وزنگیری خوب بوده

ولی متاسافنه بدخوابی هست تا 9 ماهگی تقریبا

چرا از۴ماهگی داسته و قرص اسپرازول میخوره از اون ب بعد با رژیم سنگینی ک دارم دیگه بالا نیاورده و ماهی ...

چه پرهیزایی داره؟ پسره منم رفلاکس داره خودم که فکر میکنم فقط پروتئین گاوی حساسیت داره

شهدا شرمنده ایم 😢
خوب دلیلیش همون رفلاکس هست ای لعنت بر رفلاکس خداروشکر وزنگیری خوب بوده ولی متاسافنه بدخوابی هست ت ...

آخه کلا دکترش معاینش کرد گفت رفلکسش تاحد زیادی خوب شده 

خودم ی بار رفته خونه بابا اینا چای عطری داشت من نخوردم نزدیک ب یکساعت ونیم خوابید همش شکم ب چاییه حالافردا خیچ نمیخورم ببینم چ میشع

درضمن چطور میگی رژیم غذایی رو رعایت میکنی چایی و کافین خودش برای رفلاکس سمه!

منظورم رژیم لبنیاته و گوشت گاوی چون ب اینا الرژی داره ولی دکتر گفت چایی عیب نداره چون تولیستی ک نوشته بود چایی هم بود🙄🙄🙄

چه پرهیزایی داره؟ پسره منم رفلاکس داره خودم که فکر میکنم فقط پروتئین گاوی حساسیت داره

گوشت گاو مرکبات میوه های قرمز خصوصا گوجه کیک و بیسکویت و پفک وچیپس حتی موادی ک باآب پنیر و ایناباشن حبوباتی ک توآب خیس نخورده باشن 

منظورم رژیم لبنیاته و گوشت گاوی چون ب اینا الرژی داره ولی دکتر گفت چایی عیب نداره چون تولیستی ک نوشت ...

عجیبه! دکتر من مخالف سرسخت چای و کاکایو در شیردهی هست

و ادویه ها

میگه فقط نمک زردچوبه مجازه در غذاهات باشه

یه ذره فلفل حتی نباشه

ابگوشت بخور مرغ بخور اخه این عقیده قدیمی که چای بخورین شرتون زیاد میشه از کجا امده الان مایعات بای ...

منم فکر میکنم چایی و شیر ربطی ب هم ندارن چون علم میگه شیر بامک زدن نوزاد تشکیل میشه

عجیبه! دکتر من مخالف سرسخت چای و کاکایو در شیردهی هست و ادویه ها میگه فقط نمک زردچوبه مجازه در غذا ...

بگم چی والا من خودم حتی بعضی چیزا ک گفته بخور رو نمیخورم مثل پرتقال چون ب هم میریزه حتی خرماروهم نمیخورم

2790
2778
2791
2779
2792