2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق بایکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 63 پست
همین امشب بازم گفت گفتم توک میدونی من استفاده نکردم اون وسیلروونمیفروشم شوهرم گوشی گرف گف الان میم م ...

بخدااا اگه قاشقی بدی بهش حلالت نمیکنم😑😐

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم بگو اینا یادگار مادر و پدرم هستن هیچ کس جهیزیشو نمیغروشه مگر اینکه مجبور بشه و تو هم مجبور نیست دعوا هم نداره که! شوهرت هم دوست داره کمک کنه از جیب خودش مایه بزاره تمام 

میگن چشام سگ داره   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف این فتنها زیره سر شوهرمه بخدا من الان اومدیم مستاجری خون بسازیم پول کم اوردیم صابخون پول میخاد چ ...

خداییش جدی میگی دیگه؟سرکار که نیستیم؟؟؟پس چرا اتقد صبوری؟ شلیطه بازی دربیار🤨

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اول دهن مبارکشو جر بده بعد بگو مال خودمه به زن محترمتون بگید زحمت بکشه بیارهههه وووی عصبی ...

بخدا خودم ب حدی داغ کردم ک یه لحظه مویراگای سرم حس کردم پاره شد وقتی شوهرم گوشیوگرفت گفت باش داداش میزارم توکارتون برات زنش حتی ی لیوان نیاورده میگه ندارن حتی کتوشلوار اینام براش نخریدن اون بیشترازمن عزیره

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

تروخدا چنتا فحشش بده حرصم گرفته از دستت بگو مگ خودمون ادم نیستیم ک وسایلمو بدم بتو .خیلی رک بگو بار اخرت باشه اسم فروش رو وسایلم میاری مرتیکه ی یلاقبای قرمدنگ

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
خداییش جدی میگی دیگه؟سرکار که نیستیم؟؟؟پس چرا اتقد صبوری؟ شلیطه بازی دربیار🤨

به فاطمه زهرا عین واقعیته ازشدت عصبیانیت تاپیک زدم تا بگم چقدبعضی ازادم وقیح وبیشعورن😭😭😭😭اززندگی سیرم کردن

شوهرت اگه خیلی دلش می‌سوزه با پدر و مادرش کمک کنن چند تا وسیله اساسی بخرن براش 

چرا باید جهیزیه شما رو بگیره بده به برادرش 😐

این مدلی رو دیگه نشنیده بودم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
تروخدا چنتا فحشش بده حرصم گرفته از دستت بگو مگ خودمون ادم نیستیم ک وسایلمو بدم بتو .خیلی رک بگو بار ...

همون موقع ک گفت داشتم اسمیدادم من لوازم خانگی ندارم که دیگ اسم وسایل منونیار این شوهرعوضیم نذاشت

بخدا خودم ب حدی داغ کردم ک یه لحظه مویراگای سرم حس کردم پاره شد وقتی شوهرم گوشیوگرفت گفت باش داداش م ...

راهکارش سر و صدا و داده که شوهرت کمی بترسه.کوتاه نیایی هااا

شوهرت اگه خیلی دلش می‌سوزه با پدر و مادرش کمک کنن چند تا وسیله اساسی بخرن براش  چرا باید جهیزی ...

پدرشوهرم برای ما ی ریال خرج نکرد شوهرم هم درس خوندهم کارد ازتموم خواستهام زدم برای شوهرم اونا زناشون هیچی نیاوردن وبراشون عزیزن زنشوبگه گه بخورمیخورن واینکه هوای همودارن ولی هیچکس موقع نیازما کمکمون نکرد 

همون موقع ک گفت داشتم اسمیدادم من لوازم خانگی ندارم که دیگ اسم وسایل منونیار این شوهرعوضیم نذاشت

اگ شده دعواتون شده اجازه نده شوهرت بدشون برن

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
بخدااا اگه قاشقی بدی بهش حلالت نمیکنم😑😐

نه ب هیچ وجه نمیدم بخدا ازقصه اول زنگ زدم ب مامانم خیلییی ناراحت شد گفت چرایه بار برخورد جدی نمیکنی دیگ نگن من لال میشم توروشون😢😢😢😢

اگ شده دعواتون شده اجازه نده شوهرت بدشون برن

بخدا این وسایل ب حدی برام مهمه ک خودموشوهرم بکشم بخاطراین عوضی بازیاشون

ینی توقعات برادرشوهرت دود از سرادم بلندمیکنه،هرکسی هرچیز نو دارکه استفاده نمیکنه بده ب اون،مگه نیازم ...

بخدا همینوبگومن الان خیلی گرفتارم ایناهم هرروز ی مشکل برام ایجادمیکنن😢