من چندساله ازدواج کردم وسایلم رو پدرم ومادرم چون اون موقع مشکل مالی پیش اومده بود براشون ازهرچیزییی بهترینش روخریدن ولی باسختی فراوان الان یکی ازفامیل ها درحاله عروسیه و وسایل من نو هرروز دست میزاره رویکی از وسایلم ک فلان چیزتوبده ب من یابفروش ب من درصورتی ک من یکبارم تواین چندسال ازاون وسیله استفاده نکردم ب دلایلی ولی همه وسایلم باسختیه تهیه شده اونموقع ومن یاد زحمات پدرومادرم میفتم وعصبانی میشم ازراحت طلبی این ادم خوب کسی نیس بگه ادم الاغ تواون وسیله رونداشته باشی بهتر ازاین هست که اویزون دیگران باشی بدمیگم؟
عزیزم بگو اینا یادگار مادر و پدرم هستن هیچ کس جهیزیشو نمیغروشه مگر اینکه مجبور بشه و تو هم مجبور نیست دعوا هم نداره که! شوهرت هم دوست داره کمک کنه از جیب خودش مایه بزاره تمام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت اگه خیلی دلش میسوزه با پدر و مادرش کمک کنن چند تا وسیله اساسی بخرن براش چرا باید جهیزی ...
پدرشوهرم برای ما ی ریال خرج نکرد شوهرم هم درس خوندهم کارد ازتموم خواستهام زدم برای شوهرم اونا زناشون هیچی نیاوردن وبراشون عزیزن زنشوبگه گه بخورمیخورن واینکه هوای همودارن ولی هیچکس موقع نیازما کمکمون نکرد