2777
2789
عنوان

چقد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
وای خیلی سخته آدم کمرش میترکه از درد من که هفته ۳۵ به بعد اصلا نمیتونستم بشینم

منم سختمه بخدا نشستم دل دردم زیاد

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین
خب نمیرفتی شما!!!  با شوهرخودتونم رودرواسی دارین مگه اونم هفته ۳۹ حاملگی!!! میگفتی من نمیتونم ...

قرار نبود بیایم خونه ی مادربزرگش قرار بود بریم بهشت رضا فقط 

شما به کسی که دوساعت پشت سرهم حرف بزنه با وجود اینکه میبینه سرت تو گوشیته و حوصله نداری و ساکتم نشه میگین رفتار بی عیب؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا سخته اخه هفته 39 نمیگن ممکنه اون وسط دردت بگیره

بخدا من تا به حال هیچی نگفتم ولی الان دیگه واقعا سختمه شوهرمم نمیتونه هیچی بگه مامانش زود بهش برمیخوره منم بگم نمیام باز شوهرم بهش برمیخوره ک من چرا گفتم نمیام اونجوری مامانش معذب میشه احساس مزاحم بودن میکنه کلافه شدم

قرار نبود بیایم خونه ی مادربزرگش قرار بود بریم بهشت رضا فقط  شما به کسی که دوساعت پشت سرهم حرف ...

همه حرفمو ول کردین همینو چسبیدین!!!!

وقتی قرار شد برین اونجا میگفتین من نمیتونم بیام، کشش ندارم ،به همین راحتی😊شما نمیتونید دلخوشی بقیه رو ازشون بگیرید ولی قطعا حق دارید برای خودتون تصمیم بگیرید و شرایطتون رو بسنجبد اونم‌تو این شرایط!!!

به نظر من مقصر اصلی خودشمایید نه خونواده همسرتون

میتونستید بگبن منو بذار خونه خودت خواستی برو، تعجب مبکنم واقعا

ازمام همینه خواهر 

من حرفی ندارم بالاخره باباشون فوت شده شوهرمنم پسربزرگه وظیفشه ببرشون ولی حداقل کاش تو این هفته های آخر یه کم مراعات منم میکردن

من حرفی ندارم بالاخره باباشون فوت شده شوهرمنم پسربزرگه وظیفشه ببرشون ولی حداقل کاش تو این هفته های آ ...

ازما ماشینو بردن تهران اصن نمیگن ماشین شماس

برای بعضیا نباید خودت باشی بایدخودش باشی 

یه مقدار پیاز داغ حال بدتو زیاد کن .بگو‌واییی خالم خوب نیست .وای سرم .وای دلم .

یه جارو برات خالی میکنن دراز بکشی .یا شوهرت اومد زود می‌رید خونه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
همه حرفمو ول کردین همینو چسبیدین!!!! وقتی قرار شد برین اونجا میگفتین من نمیتونم بیام، کشش ندارم ،به ...

یعنی مادر شوهرش تقصیری نداره عروس پا به ماهشو میکشه اینور و اونور اگه هم بگه نمیتونم بیام بهش بر میخوره

جل الخالق

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
کاش نمیرفتی  حداقل پاشو یکم راه برو یا برو تو آشپز خونه یکم‌ دراز بکش

نمیتونستم نرم باز شوهرم میگه خانوادش احساس مزاحم بودن میکنن

همه حرفمو ول کردین همینو چسبیدین!!!! وقتی قرار شد برین اونجا میگفتین من نمیتونم بیام، کشش ندارم ،به ...

باشه عزیزم ☺

شما توی شرایط من نیستین 

ولی شاید حق با شماست😊😊

یعنی مادر شوهرش تقصیری نداره عروس پا به ماهشو میکشه اینور و اونور اگه هم بگه نمیتونم بیام بهش بر میخ ...

بحث فایده نداره با کسانی ک ب این سرعت قضاوت میکنن و حکم هم صادرمیکنن و مقصرو تشخیص میدن😊