2777
2789
عنوان

چقد بده

257 بازدید | 27 پست

پدرشوهرم فوت کرده هرجمعه مجبوریم مادرشوهرمو خواهروبرادرشوهرمو ببریم بهشت رضا ازونورم مامانش تعیین میکنه که کجا بریم امشب 

هفته ی ۳۹ بارداریمه اوردنم خونه ی مامان بزرگ شوهرم شام میخوان اینجا باشن شوهرم منو گذاشت رفت ماشینشو درست کنه من موندم و اینا برادرشوهرم هم هست نمیتونم دراز بکشم یه کم مردم از دل درد حالت تهوع هم گرفتم یه خواهر شوهر ۱۷ساله هم دارم پشت سرهم از مدرسشون داره حرف میزنه سرم ترکید دوست دارم بگم یه ثانیه خفههههه شو 

کم مونده گریم بگیره دیگه 

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

😔

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

برو تو اتاق دراز بکش عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتو بزن به غش 

دیوونه شدم بخدا این چه اجباریه ک آدمو تو این وضع میارن مهمونی اونم اینقدر طولانی از ساعت ۳ بهشت رضا بودیم تا ۵ ازون موقع هم اینجاییم میدونم تا ۱۱ شب من چه جوری اینهمه مدت نشسته باشم آخه با این شکم

خب نمیرفتی شما!!! 

با شوهرخودتونم رودرواسی دارین مگه اونم هفته ۳۹ حاملگی!!! میگفتی من نمیتونم بیام ، خودت برو!!!

بجای اینکه الان به رفتار بیعیب اون بچه فحش بدین زبونتون رو باز میکردین میگفتین من نمیتونم بیام، شرایط  معذب بودن توی مهمونی رو ندارم

اتاق ندارن 🙁🙁

😔😔😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
خوب هنوز داغشون تازه است عزیزم . تحمل کن همیشه که اینطوری نیست . خدا عزیزانت رو برات نگه داره

نه بابا یکسال و نیم گذشته 

هرجمعه همینطوره 

من حرفی نزدم تا الان ولی الان دیگه واقعا سختمه