2789
عنوان

مادرشوهر

368 بازدید | 41 پست

خانمـا شما چند روز یبار زنگــ میزنین ب مادرشوهر؟

ما بااین که خونمون نزدیک همه ماهی یک بار به زور میاد خونمون ولی ما دو سه شب یبار میریم سرمیزنیم وقتی هم میریم زیاد باهام گرم نمیگیره !

الان سرما خورده میخوام زنگ بزنم حالشو بپرسم بخاطر این بی محلی هاش دلم باهاش صاف نمیشه که زنگ بزنم...بنظر شما زنگ بزنم !!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا زنگ نمیزنم،مگه اینکه حضوری همو ببینیم،اونم دو ماه یه بار 

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

اره زنگ بزن حالشو بپرس حتی تعارف کن بگو میخوای سوپ یا اش درست کنم  من با اینکه رابطه خوبی ندارم ولی تو مریضی کم نمیذارم لیمو شیرین میبرم ابشو میگیرم یا دمنوش پونه درست میکنمم 

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

مادرشوهر من معمولا خونمون نمیاد ، حتی عیدا. که از این لحاظ خیلی خوشحالم. ما هم 2 بار در ماه بهش سر میزنیم. کلا هم بهش زنگ  نمیزنم. البته قبلا هر روز زنگ میزدم و هفته ای 2 بار میرفتیم خونشون ولی لیاقت نداشت.  

حتما زنگ بزن اگه تونستی سر هم بزن و ازش بپرس کاری داره بتونی براش انجام بدی تو این جور وقتا آدما همدیگرو میشناسن و محبت واقعی رو میفهمن شاید اونم تو دلش فکر میکنه تو خودتو میگیری براش😋

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی