2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی یک بار زیاده؟اخه خونه ی همه میره سر میزنه خونه ی من نمیاد فقط

نمی دونم اون بنده خدا میگفت زیاده!!

عیب نداره استارتر . مریضه . مادره. پاشو یه سوپی براش ببروالا هزار برابر خدا برات جبران میکنه . دل خودتم شاد میشه .

ببین کی گفتم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من كلا به مادرشوهرم زنگ نميزنم يادمه اوايله ازدواجم خيلي از اين موضوع حرص ميخورد ولي الان عادت كرده،من از تلفن متنفرم ولي خونواده شوهرم هر كدوم روزي چند ساعت با تلفن حرف ميزنن

ماهی یک بار زیاده؟اخه خونه ی همه میره سر میزنه خونه ی من نمیاد فقط

مادرشوهر منم همینجوره عزیز. همه جا میره ولی خونه من نمیاد. منم خیلی خوشحالم. چه بهتر نیاد. حوصلش رو ندارم، وقتی میاد میره رو اعصابم ، منم نمیتونم تحملش کنم

شاید کاری کردی که بی محلی میکنه. من از رفتارای عروسمون ناراحت شدم الان ناخودآگاه باهاش سردم

نه والا چیکار میتونم باهاش کنم ؟هروقت کار داشته خب پاشدم رفتم کمکش از گردگیری های عید بگیر تا سبزی پاک کردن و مهمونی گرفتن بهش بی احترامی هم نکردم

مادرشوهر من هرموقع سرما میخوره خونه ما میمونه وقتی که خوب خوب شد میره یه سر به خونش بزنه😐اونوقت زنگ میزنه به خواهرش میگه دخترم کلی اصرار کرد بریم دکتر زنگ میزته به دخترش میگه خاله خودشو کشت از بس زنگ زد حالمو پرسید و میخواست ببرتم دکتر، دیگه من که اینهمه بهش رسیدم که زود خوب شده هیچی

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
شوهرم هی میگه پاشو یه سر بریم خونه ی مامانم 

شما بگو کار دارم بهونه بیار نرو یا بگو فردا بعد نرو کمش کن من خونه مادرشوهرم دوتا خونه اونور تره منه من هفته یبار اونم تو یه ماه دوبارشو نمیرم ایشونم تا دعوتش نکنم نمیاد خیلی هم راضیم البته میگه بیشتر بیلید من بهونه کار و زندگیمو میکنم و اصرار میکنم ایشون بیان و کلی تشکر میکنم اگه سرد برخورد میکنه حتما معذبه انقدر میری اونجا

مثل من

والا دیگه. هر کاری دلشون خواست میکنن بعد انتظار دارن من صب تا شب نیشم براشون باز باشه! بعدشم خب چند روز میان خونمون، من تا چند ساعت میتونم رو فرم باشم و باهاش گرم بگیرم؟ یه ساعت؟ 5 ساعت؟ یه روز؟!

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

چقد حساسین .... 

ماهم خونشون هفته ای دو بار میریم اما اونا کمتر میان خونمون 

بعدا من یا جاریمم سرما بخوریم آش درس میکنه دعوت میکنه خونشون یا میفرسته برامون ... 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
اره زنگ بزن حالشو بپرس حتی تعارف کن بگو میخوای سوپ یا اش درست کنم  من با اینکه رابطه خوبی ندارم ...

سه تا دختر تو خونه داره دیگه بهش میرسن باز اگه تنها بود میرفتم یا میگفتم بیاد خونم بمونه اصلا

مادرشوهر من هرموقع سرما میخوره خونه ما میمونه وقتی که خوب خوب شد میره یه سر به خونش بزنه😐اونوقت زنگ ...

مادرشوهرمنم همینه..فقط کارای دختراشو میبنه...اوایل مثل کوزت براش کارمیکردم اماالان دیگه خبری نیست...

نه والا چیکار میتونم باهاش کنم ؟هروقت کار داشته خب پاشدم رفتم کمکش از گردگیری های عید بگیر تا سبزی پ ...

خب پس بیخیالش شو. فوقش یه زنگ بزن حالشو بپرس

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.