2777
2789
عنوان

شيرازيااا توروخدا بيايد كمك

64 بازدید | 8 پست

یک شنبه عقد برادرشوهرمه

حالا بخاطر یه سری مسائل خیلی یهویی همه چی جور شد و هیییچ برنامه ریزی نکردیم

ارایشگاه طرفای معالی اباد و صنایع نمیشناسید؟

تالار صنایعه نمیخوام خیلییی دور بشم یه جایی میخوام برم ارایشگاه که زیاد فاصله نداشته باشه

میخوام موهام اتو بکشم و در حد یه خط چشم

هزینشم خیلی بالا نباشه😓

اگه قیمتا بالا نبود ارایشم میکنم...

بعد چون تعطیلیه تا یک شنبه نمیتونم زنگ بزنم به ارایشگاه و باهاشون صحبت کنم اگه شماره موبایل هم دارید بگید لطفاا

من اون طرفا چیزی تو ذهنم نیست ولی یه اتو و خط چشم که چیزی نیست برو ارایشگاههای معمولی هم قیمتشون خوبه هم اینکه چیزی نیست که خراب بشه هر جا تو مسیرت دیدی یه ارایشگاه هست بدو برو تو

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديشب تو شيراز تخفيف چند تا ارايشگاه ديدم تو معالي اباد براي ميكاپ سنيون تخفيفاي پنجاه شصت درصدي گزاشته بودن اگه نميخواد زياد هزينه كني خوبه به نظرم

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
من اون طرفا چیزی تو ذهنم نیست ولی یه اتو و خط چشم که چیزی نیست برو ارایشگاههای معمولی هم قیمتشون خوب ...

تو مسیر نمیتونم برم شوهرم هی میخواد گیر بده بپوشون بپوشون خودتو اعصابم خورد میشه🤦🏻‍♀️

همون ارايشگاه معمولیم میترسم اونجا پیدا نکنم اخه

اصلا هم ادرس بلد نیستیم همینجوری بخوایم بگردیم یهو گم میشیم 

اتو و خط چشم سریع میشه دیگه همه جا هم بلد هستن برو داخل اریشگاه اگر دیدی خودش رو خوب ارایش کرده بود ...

میترسم پیدا نکنم یهو گم شیم اینقدرم ادرس بلد نیستیم که دیگه پیدا نمیکنیم😁