2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 66 پست
عزیزم برای بچه هم این دعواها گرونتر تموم میشه تا جدایی،هم روح خودت خسته میشه و افسرده میشی،زندگیتون ...

روح وروانم نابود شده پیرشدم ازدستش کلا خیلی من میریزم توخودم ولی جلو دخترم خیلی کم پیش میاد دعوا کنیم حواسم هست خودم نمیتونم دل بکنم بدبختیم اینه

یه مدت مثلا یه سال یا چندماه خوبه ولی باز شروع میکنه دقیقا مثل اعتیاد به خودارزایی یا مواد 

بهش بگو کلا فضا مجازی ممنوع.چون جنبه اشو نداری .یا اگه تلگرلم یا اینستا میخای منم باید رمزشو باید داشته باشم.اینجوری راحت میتونی چکش کنی‌

یکم محکم وایسا جلوش نه اینکه بگیری بزنیش 😑

برای رسیدن به خواستم یه صلوات میفرستی دوستم🙏❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو کلا فضا مجازی ممنوع.چون جنبه اشو نداری .یا اگه تلگرلم یا اینستا میخای منم باید رمزشو باید دا ...

بابا نداشت تو گوشیش قایم کرده بود وگرنه اصلا  نداره امشب دزدکی نصب کرده بود همیشه هم انقد تابلوعه اخلاقش عوض میشه چهارتا پیام اول مچشو میگیرم

روح وروانم نابود شده پیرشدم ازدستش کلا خیلی من میریزم توخودم ولی جلو دخترم خیلی کم پیش میاد دعوا کنی ...

درکت میکنم گلم،حتما برو پیش مشاور خوب،شما وابستگی بیش از حد داری،تا از نظر ذهنی و روحی توجیهه نشی نمیتونی رهاش کنی و ضعف نشون ندی،اینو بدون که همیشه اول باید عاشق خودت و شخصیت خودت باشی ،اینجور میتونی الگوی خوب و قویی برای فرزندتم باشی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
درکت میکنم گلم،حتما برو پیش مشاور خوب،شما وابستگی بیش از حد داری،تا از نظر ذهنی و روحی توجیهه نشی نم ...

ازخودم متنفرم که انقدر حقیرم ازخودم بدم میاد که نمیتونم ولش کنم نمیتونم حتی انتقام بگیرم هیچ کاری نمیتونم بکنم

ازخودم متنفرم که انقدر حقیرم ازخودم بدم میاد که نمیتونم ولش کنم نمیتونم حتی انتقام بگیرم هیچ کاری نم ...

گلم متنفر نباش از خودت،این وابستگیها همه فقط به خاطر تربیتهای غلط و تفکرات ی که به ما خانوم ها یاد داده خودمون در درجه اول نیستیم ،اما هستم،میتونی خودتوو تغییر بدی مطمئن باش،این قدرتو داری،اما هرگز فکر انتقام نباش چون شرافت و کرامت خودت رو خدشه دار میکنی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
چطوری خودمو تغییر بدم روح وروانم نابود شده ضعیف شدم 

گلم باید بری پیش مشاور،اما راهنمایی ابتدایی من اینه که اول از همه و در همین لحظه عاشق خودت باش و اولویتت خودت باشه

الان ازخونه زده بیرون یه کلمه هم حرف نزد خیلی میتزسم بره دعوامون رو به خانوادش بگه پای خانوادش وسط ب ...

گلم کل تایپیک هاتو و نظراتون خوندم تا درحد توانم بتونم بهترین راهنمایی بکنم

چیزی که متوجه شدم اینه که همسرت ازروی عادت این کارومیکنه ودائم نیست حتی انقدر بلد نیست که کاری کنه شمانفهمی من الا نظر کاملی نمیتونم بدم چون لازمه بیشتربدونم و تاجایی که ممکن صحبت های همسرتون بشنوم که ببینم ریشه ازکجاداره ولی خب نکته کیلیدش اینه که میگه ازکنجکاوی توچت هایی که خوندین چی بوده که تکرارشده؟وهمسرتون به اون خانم گفته واینکه اون خانم چه جوری جواب داده که همسرتون جذب شده؟واینکه بخاطرمشکل خودارضاییتون شماعصبی میشید وممکنه توخونه اونجورکه بایدنباشید وخب خودتونم گفتین که باتیکه حرف میزنید،باتیکه حرف زدن مرد کوچیک کردن باعث میشه دل سردشه وسمت کسی کشیده شه که باهاش خوبه 

تنهایی قشنگه اما دونفره اش!
الان ازخونه زده بیرون یه کلمه هم حرف نزد خیلی میتزسم بره دعوامون رو به خانوادش بگه پای خانوادش وسط ب ...

شده تاحالا به همسرتون وقتی لباس پوشیده میره بهش بگید امروز خیلی خوشتیپ شدی لباسات خیلی بهت میاد؟و ازاین قبیل جمله ها باحرفاتون احساس خوب به همسرتون بدید و اون همون حس خوب به شما انتقال میده 

راجب سرد مزاج بودنش لباس های تحریک امیز بپوشید یه چراغ که نورش ضعیفه روشن کنید اگر نیست شمع بفهمید همسرتون چه نوع رابطه ای دوست داره باچه فضایی چه پوزیشنی ارایش کنید عطربزنید  دائم یه یه جور نباشید همسرتون باحس کنجکاویش دوست داره تنوع متفاوت باشید براش

راجب خودارضایی نمیشه خیلی راجبش توسایت صحبت کرد ولی زمانی که حس اومد سراغتون دوش اب تقریبا سرد نپوشیدن لباس جذب سرگرم کردن خودتون و بیرون رفتن ازخونه کمکتون میکنه

راجب نظرات دوستان مخالفم

هیچ معنی نداره طلاق اینجوری باشه همه فردای عروسی باید دادگاه باشن یه وقت هایی لازمه نیم من شدن زندگی زناشویی یعنی ازخودگذشتگی بدون منت یعنی وفاداری تهدید و ازخونه رفتن بزرگ ترین اشتباه با آرامش ازهمسرت بپرس بگو چی میگرده تواون خانم ها که شما ندارید یا ازش بخواید بهتون ایرادتون بگه ازش بخواید بهتون بگه که چی میخواد و شما هم به حرفاش گوش کنید وقتی گفت جبه نگیرید بگید نه یامثلا اگ من اینکارو کردم توهم اون کارو کردی  فقط به حرفاش گوش کن وسعی کن دیگه تکرارش نکنی توبعضی شرایط پیش اومده که وقتی خانم این سوال هارو پرسیده همسرشون جوابی نداشته بده و خودش پی به کار اشتباهش برده و دیگه تکرار نکرده

گلم کل تایپیک هاتو و نظراتون خوندم تا درحد توانم بتونم بهترین راهنمایی بکنم چیزی که متوجه شدم اینه ...

دوست خوبم ممنونم که وقت گذاشتین برام یه دنیا ممنون راستش هروقت فهمیدم اوایلش بوده وانقدر خودش تابلو بازی درآورده من فهمیدم وهمین حرفای همیشگی وخودشو مجرد جا زده حرفایی که من حسرتشو داشتم رو به اون زنای غریبه میزد خیلی ازش دلم شکسته اما خودم خواستم بمونم ودرست کنم اما الان بریدم یادم میفته بدتر میشم وهمش گربه میکنم هیچ وقتم نمیتونم ثابت کنم