2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 66 پست
خب این دخترارو ازکجا پیدا میکنه؟ نذاز تو فضای مجازی باشه نه اینستا نه ت لگرام چون میگی فقط چت

ب نظرم مشکل باید از ریشه حل ش کسی ک دنبال این کاراباشه از هر راهی استفاده مبکنه استاتر باید شوهرشو درمان کنه

نمیتونم نه میتونم برم نه میتونم این چیزارو قبول کنم مطمعنم درست بشو نیست این چندمین باره 

چرا نمیتونی بری گلم؟

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم مشکل باید از ریشه حل ش کسی ک دنبال این کاراباشه از هر راهی استفاده مبکنه استاتر باید شوهرشو د ...

اتفاقا این مردا درست بشو نیستن بنظرم البته.حداقل باید جلوشو گرفت

چون میگه فقط چت میکنه و بیرون نمیره.

اگه اینارو نداشته باشه دیگ راهی براش نمیمونه و شاید کم کم از سرش بیوفته

برای رسیدن به خواستم یه صلوات میفرستی دوستم🙏❤ 
منظورش اینه بزار بره اخرش خسته میشه بقول معروف خز میشه براش

ینی شماخودتون میتونید قبول کنید مرد زندگیتون این کارو بکنه اگه کار به بیرون رفتن و عشق وعاشق بکشه چی 

اتفاقا این مردا درست بشو نیستن بنظرم البته.حداقل باید جلوشو گرفت چون میگه فقط چت میکنه و بیرون نمیر ...

دقیقا چون جلشو نگیرم کار به بیرون رفتن میکشه اونوقت نابومیشم زندگی نه سالم خراب میشه کلا مرد خوبیه دوسش دارم فقط مشکلش همینه

یه بچه دارم خیلی پدرشو دوست داره خودمم عاشقشم نمیتونم توانایشو ندارم نمیشه که زندگیمو خراب کنم بخاطر ...

عزیزم برای بچه هم این دعواها گرونتر تموم میشه تا جدایی،هم روح خودت خسته میشه و افسرده میشی،زندگیتون درسته الان بنظرت؟قاطع باش و ازش بخواه بره خودشو درمان کنه ،شماهم باید بری مشاوره چون روحت اذیت شده این مدت

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
عذاب وژدان میگیره شاید کلا دخترای متنوه براش جذابن 

ینی چس آخه من خیلی جدیدا بهش محبت میکنم فک میکرردم بامحبت حل میشه همین دیشب بهش گفتم من عاشق زندگیمم عاشق توام توروخدا مراقب زندگیمون باش